Clash راست میگه...
منم دیشب وقتی دیدم آفلاین شدم گزینه دانلود بازی برام اومد زدم دانلود بشه, وقتی دانلودش تموم شد تونستم برم تو بازی و تو خوده بازی ازم user و pass رو خواست, وقتی یوزر و پسه خودمو زدم گفت اکانت شما لایسنس این بازیو نداره !!
Clash راست میگه...
منم دیشب وقتی دیدم آفلاین شدم گزینه دانلود بازی برام اومد زدم دانلود بشه, وقتی دانلودش تموم شد تونستم برم تو بازی و تو خوده بازی ازم user و pass رو خواست, وقتی یوزر و پسه خودمو زدم گفت اکانت شما لایسنس این بازیو نداره !!
من 5تا اکانت ساختم اخرم اینوایت نشدم بعد رفتم acc رفیقمو گرفتم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آخ که چه قدر دوست دارم اینوایت شم
فعلا که دارم سماق میمکم
Sharingan (02-02-2015)
اقا بازین باحاله ؟؟ گیم پلی اش بیشتر شبیه دوتاس یا lol ?This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سیستمه باز کردنه اسکین و هیروش مثله Lol هست ولی بازیش شبیه هیج کدوم نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
6 تا مپ داره با Objective های مختلف.
گرافیک بازی در چه حده ؟ به پای lol و یا dota2 میرسه یا مثل dota1 هست ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه بتونم گیرش بیارم دوتارو میذارم کنار چون به قول iMM جوری نیست که شانسی باشه و یه تیم خیلی قوی به یه تیم ضعیف ببازه
دوتا 2 شانسیه? 0o
نسبت به بازی هایی مثل hots آره شانسیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی فعلا تو مرحله ی بتاست ولی از لحاظ گرافیک در سطح دوتا 2 هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©