احتمال 60-70% میدم برای این زده vhs چون بقیه هم vhs بودن ........ حالا شما 5-6 تا گیم دیگه برو اگه ok بود بیا بگو رازتو XXXDDDDThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
احتمال 60-70% میدم برای این زده vhs چون بقیه هم vhs بودن ........ حالا شما 5-6 تا گیم دیگه برو اگه ok بود بیا بگو رازتو XXXDDDDThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چشم عوضش میکنم :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هر 9 نفر smurf بودن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
__________________________________________________ ________________________________
والا دوستان اسمورفینگ فقط چندتا نکته داره که باید رعایت کنی بقیش برمیگرده به سبک بازیت . valve هویج نیست که هرکی خواست یه اکانت بسازه بعد یه رنک 5k بگیره بره عشق حال کنه . من اگه بخوام اسمورفینگ یاد بدم اول باید بازی خودت خوب باشه بقیش برمیگرده به نکاتی که توسط anti smurf valve شناسایی نشی. یکی از رفیقای من بنده خدا یه ایدی ساخت با 78% وین ریت ولی چون رعایت نکرد بعضی چیزارو رنک 3.7 گرفت . فقط میخوام اینو بگم اسمورفینگ خودش به تنهایی سخت نیست فقط سختیش اینکه باید جلو 9 تا پلیر دیگه بازی کنی .
ویرایش توسط Wind : 05-04-2015 در ساعت 12:06 PM
Prince Of Persian (05-04-2015),Soul Keeper (05-04-2015)
سلام داش شما ای دی Steam ـتو میدی ؟ 3:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کارت دارم راجبه این رنک و اینا مث اینکه اطلاعات زیاد داری
Learn How [Fragile] You Are!
Keep Calm I'm Just OFFlin3
سلام . فعلا ایدی ثابت ندارم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان اگه یه توضیح در مورد high skill و very high skill بدین و اینکه اینا چه فرقی دارن با نرمالو اصن یه مچ vhs شه چی میشه ممنون میشم..
شما زحمت بکشید چند صفحه قبل رو مطالعه کنید به تمامی سوالات توی ذهنتون میرسید اگر بازم سوالی داشتین که پیدا نکردین مطرح کنید تا پاسخگو باشیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
'ScoOPiNG yO (05-07-2015),Sepehr_R (05-07-2015)
من یه اکانت جدید درست کردم واسه یه رنک خوب...به نظر شما با این وضیعت که داره پیش میره چه رنکی میگیرم؟Mr.Sepehr - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
دوستان رو چه اساسی بازی ها high skill . very high skill میشن؟
? (یکی کاری کردین اسپم بدم :d)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هیچ چیز قطعی نیست ولی اگه دقیقا همینجوری بری بالا حدوده 3600 میادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©