یکی از بهترین آیتم ها برای پودج همون مدنسه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما یه بار امتحان کن ! میری فضا
یکی از بهترین آیتم ها برای پودج همون مدنسه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما یه بار امتحان کن ! میری فضا
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
بهترین جواب میتونه اک رو خریداری کرده باشند اومده باشن very high ولی خوب vhs ranked خوبه بهتر از high e ...
الان منم رفتم vhs واضح میشد سطح بازی رو نگاه کرد از اسموک گنک ها و بازی کردن تیم
شاید شما رفته بودی smurf lp بازم به ذهنم نمیرسه دلیل دیگه ای
ویرایش توسط admiralfurion : 05-30-2015 در ساعت 07:57 PM
YOLO (06-03-2015)
دادا اگه تو خونه ی یه نفر دیگه اکانت بسازم بعدش بازی کنم بعدش بیام رو سیستم خودم لاگین کنم و بازی کنم بازم منو نرمال اسکیل میزنه یا نه؟ آخه میگن آی پی رو میشناسه.
هیچ ربطی به ای پی و از این حرفا ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
You Right !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رنک اکانت قبلی من 2000 بود
الان اکانت جدید ساختم هرچی بازی میکنم VHS میده !
عجیبه
One Day Im Gonna Fly Away . . . - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
شُ م ا ر ا
اره افتادی رو دور vhs چون 1-2 vhs اول رو خیلی خوب بردی!
سعی کن رو win rate کار کنی وگرنه دراب میشی دوباره ...
دوستان امکان داره اکانتی که از vhs اومده hs دوباره بره vhs?
شُ م ا ر ا
آره عزیز به نظر من به خاطر باختای پی در پی رفتی high skill دو تا بازی باید ببری برمیگردی VHS . اگه فک میکنی اشتباه میگم میتونی امتحان کنی ... نتیجه رو همینجا بگو همه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
What happened ? Axe happened
Mohammad_ai69 (06-04-2015)
تایید میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شکر خدا رنک ما هم داره رو به بهبودی میره . از 2600 رسیدم به 3300 تو حدوده 1 ماه ( ماه امتحانات :d )
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
bayani (06-06-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©