اتفاقا خیلی خوبه که با یه هیرو یه مدت شکست بخوری به شرطی که واقعا یاد بگیری همزمان هم رپلی ببینی
من موقعی که میخواستم invo یاد بگیرم آمارم باهاش 9-50 بود الان 79-70 هست .
اتفاقا خیلی خوبه که با یه هیرو یه مدت شکست بخوری به شرطی که واقعا یاد بگیری همزمان هم رپلی ببینی
من موقعی که میخواستم invo یاد بگیرم آمارم باهاش 9-50 بود الان 79-70 هست .
واییی حرف دلمو زدی ......... من با ta انقد باختم از hs دراپ شدم اونوقت الان میخوام بازی کنم خیلی راحتم باهاشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bayani (09-02-2015),Darktoheaven (08-28-2015)
منم با اسلارک ، استورم و تینکر حالا هم با انتی میج دارم انجام میدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوراکمه تمرین با ریپلی دیدن
دقیقا
منم یه زمانی دوست داشتم visage باز یکنم (چه در تقش semi sup چه در تقش semi carry)
اوایل فک کنم 5/15 بود
الان اومده جز 5 هیرو اول win rate
چون با یکم بازی کردن بازیت خیلی بهتر میشه من خودم راحت به familar ها و soul انداختن کاملا مسلط شدم
اکا توصیه من اینه که هم ریپلی ببینی همه اینکه یکم با دیگر palyer های جهان bot martch بازی کنی و در یکم سطح بالاتر pub بازی کنی
Deadking (08-29-2015)
به نظرم اگه با یه هیرو بازیتون خوب نیست برید 2 3 تا بازی در مقابل بات ها با لول های مختلف بزنید تا کم کم بازی با هیرو دستتون بیاد ! بعدش برید آنلاین پلی کنید که سطح رنک و نرمالتون پایین نیاد
یه سوال من الان نرمال اسکیل هستم
یه بارم هیغ شدم ولی بازم برگشتم
سریع ترین راه برای هیغ شدن چیه ؟
الانم لولم 6 هستش ( اکانت جدید )
فقط وین ! هرچی تیمت بیشتر ببرره شانست بیشتره واسه های شدن
High = هایThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هیغ آخه ؟!
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Persian Leopard (08-30-2015),velgard (08-30-2015)
پاچیدم تو دیوارThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که اخر سر از بس گیر ادم های خر افتاددم دیگه دوتا بازی نمیکنم نقل مکان کردم به csgo
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
''iMM (08-30-2015),dark druid (08-30-2015),Deadking (08-30-2015),WardeN (08-30-2015)
داداش هیغ نیس های خونده میشه HighThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Learn How [Fragile] You Are!
Keep Calm I'm Just OFFlin3
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©