مسخرشو در آوردن ... اولین بازی از eg بود که توی این ti میخواستم live ببینم بقیش که همه 3 و 4 صبح بود ... اینم که اینجوری شده الان 10 دقیقس که pause شده .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مسخرشو در آوردن ... اولین بازی از eg بود که توی این ti میخواستم live ببینم بقیش که همه 3 و 4 صبح بود ... اینم که اینجوری شده الان 10 دقیقس که pause شده .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
What happened ? Axe happened
Four-Eyes (08-04-2015)
18 میلیون دلار پول که 3 برابرش فقط به خوده ولو رسیده بعد نتونی یک بازی lan رو در بیاری!؟!سرورایه پیشگامانه خودمون از این استیم قویتره!
و بعد از این همه طلف کردن زمان هر 2تیم dc شدن
Miladend (08-04-2015)
همین هست میگم توافق نکنید نت ایران روی امریکا هم تاثیر گذاشت.
ولی باز همونی که گفتم.
Valve تو که نمیتونی گوه بخوری گوه میخوری ، گوه میخوری وقت مردم هم میگیری بازی C9 هم همین اتفاق پیش امد pause دادن من رفتم فایند کردم بازی کردم 40 یقه بعد برگشتم دیدم هنوز تو pause هست.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
40 min paus بودن من رقتم یه بازی کردم اومدم دیدم هنوزم تو paus هستن !! الان تازه شوروع شده بازی
این col هم مرض داشت.قبل pause با ایتم های Am معلوم بود باختن دیگه.pick های خیلی مذخرفی هم داشت Col. یه دونه hex یا orhid هم نبست qop که Am رو بزنن همین میشه دیگه.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Team Secret هم از Ehome باخت!! اصلا انتظار نمیرفت.
ویرایش توسط UnHoLy666 : 08-05-2015 در ساعت 03:38 AM
Deadking (08-05-2015)
یعنی یه جوری secret رید که اصلا انتظار نمیرفت ! انصافا در حد برزیل تو جام جهانی 2014
----
حتما بازی empire vs mvp رو ببینید واقعا قشنگ و هیجان انگیز بود.
ویرایش توسط ATER : 08-05-2015 در ساعت 04:48 AM
Deadking (08-05-2015)
OMG حرکت هایی که Fy داره با Rubick میزنه تاحالا ندیده بودم !!!!!!!!!!!
Deadking (08-05-2015)
fy چیزی فرای بشریتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Deadking (08-05-2015)
انصافا عجب گيمي بود vg vs c9 حتما ببينيد
به جرات ميگم بهترين بازي ti5 تا الان
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©