نه من بازی رو ندیدم متاسفانه ، من هم در کل جز کسایی بودم که میگفتم احتمالش هست secret اول نشه به قول دوستان استراتژی های این تیم تا حدودی مشخصه
نه من بازی رو ندیدم متاسفانه ، من هم در کل جز کسایی بودم که میگفتم احتمالش هست secret اول نشه به قول دوستان استراتژی های این تیم تا حدودی مشخصه
واقعا خودمونیم اگر امشب EG ببازه یک پای فینال حتما" چینی میشه
یک پیشنهاد دیگه برای امشب Bet کردن اون هم اینکه yolo on EG اگر اینم درست در بیاد با ۳ پیش بینی فوق العاده حساس میشم مثل اون هشت پا تو جام جهانی ۲۰۱۰
All hail the Geniuses
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Four-Eyes (08-05-2015)
قهرمانی فقط حق LGD است و بس !!!
هرچی باگه توی تیم شونه
اون Maybe که حرفه ای ترین استورم بازی است که تو عمرم دیدم
یکی شون هم لیشراک پیک داده بود اونقدر خوب بازی میکرد باهاش سکرت رو له کرد !!!
قهرمان فقط و فقط باید LGD بشه واقعا لیاقتش رو دارن !!!
مثل سکرت نیستن هی سوتی بدن ... مثل آرت استایل نوب نیستن .... تمام بازی هاشون عالیه
ABNightmare (08-05-2015)
امسال همه چیز عوض شده بود . مدعیان مثل secret و navi رفتن پی کارشون و تیمایی که فکر نمی کردیم دارن میرن بالا . من اول امیدم به navi بود بعدش secret حالا هم فقط امیدوارم EG ببره... اصلا از چینی ها خوشم نمیاد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
من نمیدونم ایرانی جماعت چرا اینقدر از تیم چین بدش میاد هرکس لایقه میبره ، هی خدا کنه خدا کنه ....
من که هم از lgd خوشم میاد هم از چینی ها خوشم میاد
صدای چینی هارو هم دوست دارم 2 بازی رو با گزارش چینی دیدم با اینکه نمیفهمیدم چی میگن !!!
cdec قهرمان میشه
این تیم newbeeسال پیشه
کی فکرشو میکرد newbee قهرمان بشه
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
این بوچر کلاء تو هیچ مسابقه ای نبود حداقل یه چند تا هوک باحال ببینیم یکمی حال کنیم
فکر کنم برا این پیک نشد که جلوی جایروکوپتر نابود میشه
اتفاقا پارسال همه میدونستن NewBee قهرمان میشه D;This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©