اون combo یی که جای روشان زدن دیوانه کننده بود میخواستم سرمو بکوبم تو میز .
echo + ice blast = 4 dead
بهترین ply کل تورنومنت بود .
اون combo یی که جای روشان زدن دیوانه کننده بود میخواستم سرمو بکوبم تو میز .
echo + ice blast = 4 dead
بهترین ply کل تورنومنت بود .
What happened ? Axe happened
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees guys we made it :llamacanplz::ultimatehighplz::imhighplz::cryingra inbowsplz:
نه به اینکه دو ساعت فیلم ضبط کردیم مراسم اهدای جام رو برازیم تو سایت وسطاش فهمیدیم میشه کیفیت رو تغییر داد آوردیم رو ۷۲۰ نه به اینکه حالا که همه چیز تموم شده اومدیم ببینیم چی ضبط کردیم میبینم صدا نداره!!!!!!! خلاصه هول شدم اون کارو کردم بوش دراومد دیگه شرمنده همه :tongueblush:
اما این DJ زی زی گولو مانند کی بود آورده بودن؟ مهمان ویژه؟! دمش گرم خلاصه چه باحال میزد xd
این دیوثا هم چقدر سرد جواب میدن موقع مصاحبه من جای اونا بودم زمینو گاز میگرفتم :d
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Aegis curse is Real .
تاحالا که هیچ تیم و بازیکنی 2 بار اول نشده ، 25 بازیکن مختلف از 5 تیم مختلف .
یکی در میون هم چینیا و غربی ها اول شدن .
به اندازه فینال TI3 جذاب نبود ولی خیلی بهتر از پارسال بود
آقا من نتونستم ببینم هم بازی رو هم مراسم اهدای جام کسی لینک داره بده نگاه کنیم ....
Deadking (08-09-2015)
هوراااااااااااااااااااااا ا eg برد :p
ایتم مهمون من(jk)
ولی ایول eg <3
all heil the EG
اقایون تیم اول چند دلار برد؟
Deadking (08-09-2015)
AmirMahmood (08-09-2015),Deadking (08-09-2015)
آقایون کسی فیلم مراسم اهدای جوایز رو داره لینکشو بزاره ببینم خوابم برد دیگه ........................
Deadking (08-09-2015)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بیا این لحظات پایانی بازی آخر با جشن قهرانی هست فقط اون DJ نیست اون بعد میاد :
https://www.youtube.com/watch?v=SG5U-aVgFMM
What happened ? Axe happened
Deadking (08-09-2015)
و در نهایت eg ای که همه فکر میکردیم بعد رفتن rtz و Zai و disband بشه با اومدن sumail روح تازه ای گرفت . نمیشه گفت فلانی تو فینال عالی بود . هر 5 تا فوق العاده بازی کردن . حقشون بود .
and the 16 yo kid gets over 2 million dollars in 1 year xD
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Deadking (08-09-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©