یادش بخیر یه زمانی میخواستیم شرط ببندیم رو یه بازی همیشه تیم مقابل codec میزاشتیم ولی الان خیلی شاخ شدن![]()
یادش بخیر یه زمانی میخواستیم شرط ببندیم رو یه بازی همیشه تیم مقابل codec میزاشتیم ولی الان خیلی شاخ شدن![]()
دوستان دقت کنین sumail سنش 16 ولی fear بیست و هفت سالشه . خب بایدم حساب شده تر کار کنه . با این همه تجربه تو مسابقات حرفه ای .
آقا کسی اینجا میدونست اصلیت kuroky ایرانی هست ؟ من تازه متوجه شدم .
What happened ? Axe happened
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
انصافا کسی هست که ندونه ؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
تو داغونی :d فکر کنم فارسی هم بلده .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
دمش گرم توی بوک که بازیکن مورد علاقم زده بودمش الان که فهمیدم ایرانیه شدت علاقم بیشتر شد.
What happened ? Axe happened
من احتمال میدادم قهرمان شه چون خیلی خوب هماهنگ بودن و قشنگ بازی میکردنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی egبه حقش رسید
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
به امید روزی که پینگ ایرانی ها زیر 50 باشه و اطمینان دارم کسانی که با پینگ 250-300 بازی میکنن یک روز با پینگ زیر 50 یکی از بهترین تیم های ti خواهند بود
''iMM (08-10-2015)
اون روز دیگه احتمالا ما زنده نیستیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
ABNightmare (08-10-2015)
من پینگ 80-90 هم راضیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©