یادش بخیر یه زمانی میخواستیم شرط ببندیم رو یه بازی همیشه تیم مقابل codec میزاشتیم ولی الان خیلی شاخ شدن
یادش بخیر یه زمانی میخواستیم شرط ببندیم رو یه بازی همیشه تیم مقابل codec میزاشتیم ولی الان خیلی شاخ شدن
دوستان دقت کنین sumail سنش 16 ولی fear بیست و هفت سالشه . خب بایدم حساب شده تر کار کنه . با این همه تجربه تو مسابقات حرفه ای .
آقا کسی اینجا میدونست اصلیت kuroky ایرانی هست ؟ من تازه متوجه شدم .
What happened ? Axe happened
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
انصافا کسی هست که ندونه ؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
تو داغونی :d فکر کنم فارسی هم بلده .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
دمش گرم توی بوک که بازیکن مورد علاقم زده بودمش الان که فهمیدم ایرانیه شدت علاقم بیشتر شد .
What happened ? Axe happened
من احتمال میدادم قهرمان شه چون خیلی خوب هماهنگ بودن و قشنگ بازی میکردنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی egبه حقش رسید
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
به امید روزی که پینگ ایرانی ها زیر 50 باشه و اطمینان دارم کسانی که با پینگ 250-300 بازی میکنن یک روز با پینگ زیر 50 یکی از بهترین تیم های ti خواهند بود
''iMM (08-10-2015)
اون روز دیگه احتمالا ما زنده نیستیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
ABNightmare (08-10-2015)
من پینگ 80-90 هم راضیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©