خب پس حالا حتما باید اخطار بگیری
خب پس حالا حتما باید اخطار بگیری
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mohammad_ai69 (02-15-2017)
چراThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پ ن ببخشید حواسم نبود کلن بحث تاپیک رو به حاشیه کشوندم
ویرایش توسط alia76972 : 02-15-2017 در ساعت 05:36 PM
این موضوعش از این قرار بود که یکی از دوستان لینکی داد که موضوعش این بود و درخواست تحلیل داد و بنده براش طبق یک روش قدیمی تحلیل کردم و قرار دادم و اینو هم اولین بار خارجی ها تست کردن
و شما دوست عزیز برای اینکه به یکی توضیحی بدین قرار نیست دیگران رو نقل و قول کنید اگر خودتون اطلاعاتی دارین بیان کنین در غیر این صورت کاربر خودش باید برگرده به صفحات قبل و مطالعه کنه
افرادیم که با این روش ها خودشونو میکشن بالا بدونن سخت در اشتباه هستن چون به این رسیدم و مدرکشم تمام اکانت هایی هستش که توی سایت برای فروش قرار دادم و همگی بالای 4k بودن و از بازی اول خودم نرمال رفتم به جای اینکارا سطح بازیتونو ببرید بالا
به قول محمد @FCB تکرار بشه اخطار خواهید گرفت
با تشکر از همکاری شما
alia76972 (02-15-2017)
آقا این بحث ریپورت و کامند خیلی مهمه ها
من 3500 بودم الان شدم 2300 سر همین
چند تا گیم آباندون شدم این قدر عددم بالا بود که ستا بازی آبندون شدم سر نت بد ولی بن نشدم
ولی نمره اومد پایین الانم همش نوب میافته همش باخت تقصیر منم نیستش نمیشه کاریش کرد مواظب باشید این طور نشه برا شما
اقا تجربه ثابت کرده این قضیه behaviour به نظر من بی ربط و یه چیزه من در اوردی هست ، حداقل برای من که اینطور بوده با عدد 8900This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گفتم که الکیه !!!
من دارم با 9700 پلی میدم یه مشت.... با من میندازه که تازه موس دست گرفتن
Slayer (02-17-2017)
باور کن اون به خاطر اکانت بایراستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این داستان واقعیه
اکانتی که فنا رفت شماره اش 6700 هستش دوتا ریپورتمم بکنن سریع بن میشم همش لیور و بی جنبه و احمق میافته اما اکانت دیگم 9000 هستش آدمای با اخلاق و پلیر میافتن با این که 6 هزاریه رنکش 700 تا بالاتره
پس چرا من که 9775 هستم بازم بدترین ها رو برام میندازه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
acc buyer هاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
از 10 تا بازی tbd نه تاشو باختم فقط آخریو بردم بهم رنک 4270 داد
ولی همه بازیا vhs شدم
Meeepo (02-19-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©