100% سطح من از تو پایین تره ، هرچی گرفت هم مهم نیست میخوام ببینم چقدر رنک میگیره فقط . هنوز لول 20 نشده ، شد خبرت می کنم . مرسیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
100% سطح من از تو پایین تره ، هرچی گرفت هم مهم نیست میخوام ببینم چقدر رنک میگیره فقط . هنوز لول 20 نشده ، شد خبرت می کنم . مرسیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
انصافا اسمورف حال میده بهتون ؟
هر موقع 1600 رو کردین 3400 خبرم کنید
یه سوال این چند تا بازی که بقبل رنک برای باز شدن رنک انجام میدیم چقد روی رنکمون تاثیر داره؟
تعیین کننده سطح شما هستن در واقع میشه گفت 60 درصد بازی های قبل رنک و 40 % هم 10 بازی tbdThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر قراره یکی دیگه براتون tbd بازی کنه اونوقت میشه گفت 80 درصد بستگی داره به 10 بازی tbd رنک
یه سوال مثلا من قبلی هارو ریده باشم ولی tbd رو بترکونم با kdaخوب چه رنکی میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
(برایtbdیه هیرویی که باهاش proهستم رو اسپم بدم)
یه تحول حساب میشه و این یعنی بین 200 تا 1000 تا از رنک و سطح قبلی ها جلو میفتی به شرطی که به قول دوستان بترکونیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
alia76972 (03-04-2017)
من نمیدونم شاید شما بدونین این به چی میخواد vhs نه پیشکشش hs بده اینم لینک dotabuff
https://www.dotabuff.com/players/410695860
دوستان بار ها گفتن منم این جا میگم اون normal سطح کلی گیم هست به شما.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه جورایی سیستم TBD خیلی بد شده ، دیگه new id اصلا توصیه نمیشه . الان یکی از booster ها رو میدیدم کارش خوبه و در واقع به جز بوست ، بازی های tbd رو هم انجام میداده و این دفعه با بازی خوب بیشتر از 3.5k نتونست بزنه
کیه اینی که میگی؟ پ.خ کن یا همینجا بگوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آخه تعجب آوره 3.5 با بازی خوب. باید دید طرف کی بوده
مگر اینکه واقعا دیگه smurf رو فلج کرده باشن که دمشون گرم!
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©