بیشترین موو اسپیدش 1000 تاس وقتی التیمت بزنی روی حریف و حریفت همینطوری راه بره اسپیدش میره رو 1000 برای چند سانیه ولی سریع میاد پایین که با اسپید ووید در التیمت برابری میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بیشترین موو اسپیدش 1000 تاس وقتی التیمت بزنی روی حریف و حریفت همینطوری راه بره اسپیدش میره رو 1000 برای چند سانیه ولی سریع میاد پایین که با اسپید ووید در التیمت برابری میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
زیاد علاقه ای به تخریب روحیه معنوی ندارم یه چیزایی رو میگم فرق بازیکن های خوب و بد و معلوم می کنه
اول از اینکه بیشتر اموزشو از روی اطلاعات خودت نوشتی تشکر میکنم خیلیا میان 4 تا عکس از سایتای خارجی می زارن مهارتاشم ترجمه می کنن می شه اموزش
و اما نکات آموزش حرفه ای :
به نکات مثبت می شه اینو اضافه کرد نیاز کم به ایتم تا اواسط بازی نکات منفی قابلیت مانور کم
توی اموزشا باید حتما ذکر بشه که چرا و کی چه ایتمی بگیریم مثال میزنم من هیرو بلاد سیکر پیکردم و الا دقیقه 20 بازی و من فقط یه بوت دارم و از بازی عقب موندم سه راه رو می تونم انتخاب کنم
1. برم بگیرم اگر هیرو نوکر جولومه یا حتی می تونه باشه
2. برم سراغ و تا مین 40 فارم کنم
3. یا اگه از اکسپی عقب مندم تا مین 25 رو بخرم
یا مثلا روزه خوبی بود و خوب فارم کردم تا مین 8 سریع بخرم یا اینکه یه راست برم سراغ ایتمای یا
بحث بعدی اینکه کی یا بخرم خب واضحه زمانی که هیرو های نوکر مثل لینا لاین یا پودج یا ... تو بازی بود میخریم غیر این صورت روی دمیج کار می کنیم
بحث نوکر شد که شما پیشنهاد داده بودی توی بیشتر موارد برای هیرو های کری به خصوص اجیلیتی ایتم یا می خرن که اشاره ای نشده . مخصوصا که داستان ارب اینا برداشته شده
در مورد ونگارد کاملا کاره اشتباهیه مگه تو یه حالت که مثلا 5 تا هیرو ملی melee اتکر جولوت باشن که کم پیش میاد بیشتر یاد گارنا انداخت منو : / تو اینجور موارد ایتم خوبیه
از ایتمای دیگه ای که توضیح ندادید هست که میشه داج کرد و هم اچ پی مده و موو اسپید که جلو نوکرا هم گزینه ی خوبیه
از بین و خریدن فورس کاملا کار اشتباهینه و اصلا نباید پیشنهاد بشه تو پچ قبلی اسیب زیادی می زد و این پچ اصلا ارزش نداره واسه هیرو کری ایتم پشتیبانب خریداری بشه در مورد ایتم فوق الاده خوبیه
= dodge + ms+mana regen می شه باش اسکیل دو بلاد رو اسپم کرد و سریع تر فارم کرد
متای جدید بلاد سیکر هم سبک نکر هست که می شه و هست
در مورد role شخصا offlane . mid lane رو ترجیح میدم تا jungler
ایتمای شروع بازی نیازی به خرید salve , tango نیست یه + 2 shared tango
اینا هم خیلی خوبن و
اینام ایتمای شرایطی که اشاره نشده :
خب دیگه فعلا انگشتام درد گرفته تا یعد
خسته نباشی .
ویرایش توسط ♀♠♥ßKß♥♠♀ : 08-22-2015 در ساعت 11:20 PM
ABNightmare (08-22-2015),Deadking (08-23-2015),Milad._.R (08-23-2015),WardeN (08-22-2015)
من 1048 هم دیدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
محدود نیست اسپیدش دوست عزیز. وقتی هم کم میشه که hp هیروهای مقابل پر بشه...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Deadking (08-23-2015)
احتمالاً یه محدودیتی داره بالاخره، مثلاً زمانی که 5 تا هیرو همزمان Hp شون تا حدی کم شه که از هر هیرو 40% اسپید اضافه بگیره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
معمولا early این هیرو به شدت قویه و خیلی راحت فارم میکنه و مخصوصا اینکه با Q خسارت بیشتری میده توی lane 100% چند تا کیل میگیره.
حتی اگه نگیره هم به خاطر E ـش حریف هایی که Hp کم دارن رو راحت میگیره.
تقریبا میتونم بگم از محدود هیرو هایی که از بازی عقب نمیمونه و حتی اگه بمونه خیلی سریع خودشو میرسونه.
اما یه بدی که داره توی mid game یکم ضعف میکنه چون ایتم به خصوصی نداره که باعث OP تر شدنش بشه.(خودم که میرم 90% اوقات اینطوری شما رو نمیدونم )
ولی توی late game که 6pack میشه تقریبا هیچی جلو دارش نیست.
__________________________________________________ __________
توی dota 2 reborn یه custom map هست به اسم power multiplier و توی این مود وقتی BS Pick میکنید و E ـش رو میگیرید این هیرو با سرعت 2000-6000 تا حرکت میکنه
ABNightmare (08-23-2015)
Sange n Yasha امتحان کن ، ببین چقد OP میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ABNightmare (08-23-2015)
در کل هیروی نوباس
ولی توسط جایروکوپتر خیلی راحت کانتر میشه
شما التیمت میزنید رو جایرو
میرید بهش اتک بدین ... اسکیل 1 روشن میکنه چیزی ازتون نمیمونه ....
سنتار, هاسکار, جاگرنات, امبر, استورم, لیشراک, فانتوم, یورسا ... اینا هم خیلی راحت میزننش
اول بازی خیلی قوی هست بلاد, یه هیرو استانر کمکش کنه عین اب خوردن کیل میگیره, ولی وسط بازی فوق العاده ضعیف میشه
Mars (08-23-2015)
چیزی به اسم هیرو نوباست! وجود ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هر هیرو تکنیک خاص خودش رو میخواد و سختی خودش رو داره
اگه منظورتون از هیرو نوباست easy to play هست بحث فرق داره
بله مثل اینووکر خبره بودن نمیخواد
ABNightmare (08-23-2015),The Viper (08-23-2015)
ABNightmare (08-23-2015),Deadking (08-23-2015),The Viper (08-23-2015),رهی (08-23-2015)
حرف خنده داری بود . blade mail آیتم به شدت خوبی برای blood seeker هست . رو هیرو حریف 6 میکنید نمیتونه در بره . blade mail هم میزنین نمیتونه شما رو بزنه . فرض کن rocket barrage روشن باشه شما blade mail کنی .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©