نظر لطف شماست .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نظر لطف شماست .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
تغییرات مپ 6.85 و این هیرو :
Bloodseeker
- محدوده ی Thirst از ۱۰۰->25 به ۷۵->25% تغییر کرد.
- هیل Bloodrage از ۲۵% به ۱۹/۲۱/۲۳/۲۵% کاهش یافت.
منبع : تغییرات مپ 6.85 دوتا 2 به فارسی | بزرگترین سایت مرجع خبری دوتا 2 در ایران
جزئیات تغییرات Bloodseeker در پج 6.86 :
Blood Rite cooldown rescaled from 29/26/23/20 to 30/25/20/15
توضیحات : cooldown اسکیل2 از 29/26/23/20 به 30/25/20/15 تغییر کرد .
بلاد یکی از بهترین هیرو هاست برای رفتن به جنگل. من اینجوری بازی می کنم:
دیقه 5 میرم جنگل تا بلاد میل ( اتک بک - ریترن و ... ) ام بیاد. بعد میرم گنگ. اگر موفق بود دوباره و دوباره تا سنگ و یاشا ام کامل بشه.
بعد بسته به شرایط یا مانکی میارم یا پتک برق. اگر هم اوضاع خیلی خوب بود و قبل از دیقه 30 بازی خوب فارم کرده بودم می رم برای رادیانس ار هم نه که هیچی. بعد هم آیتم میس میارم ( اسم اینم یادم نیست همون شمشیر سبزه رو می گم d: ) فول آیتم محبوب ام:
بوت-بلاد میل-مانکی(یا رادیانس)-میس-پتک برق-سنگ و یاشا
و شما فول آیتم هستید. اگر هم لازم می دونید می تونید بسته به شرایط بازی آواتار و آیتم های دیگه ای هم بیارید و جایگزین کنید.
نکات: سعی نکنید تنهایی برید و چند تا هیرو رو با هم بکشید. شما آکس نیستید که می گیرن دهنتونو سرویس می کنن. همیشه با یه هیرو یار برید جلو.
فورس هم یه مدت فکر می کرد خیلی عالیه ولی به این نتیجه رسیدم که به درد نمی خوره.
خب چرا از همون اول نمیری جنگل؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
والا تو لول ما که ملت خر نیستن میان دسته جمعی هیرو جانگلرو میکشن
من خودم حاضرم بمیرم ولی یارام جانگلر حریفو بکشن
بلاد میدل خیلی خوف میشه اگه میبینید خوب ساپورت نمیکنن و وارد نمیکارن جنگل نرید این از من به تمام دوتابازان نصیحت
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
از من به شما نصیحت ! برید !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پچ فعلی جوریه که اگه تیم حریف بخواد 2 تا ساپورت یا 3 تا هیرو رو جابه جا کنه که یه کیل بگیره ، خیلی چیزا از دست میده . نمیتونن تا آخر بازی یه سره گنکت کنن که ... بالاخره یه زمان هایی میتونی فارم خودتو بکنی ، و این در صورتیه که فارم حریف داغونه .
این چیزی که دارم میگم کاملا مطمئن هستم . تو این پچ early game advantage یعنی ماست ! تاثیرش فوق العاده کمه . و بیشتر بازی رو mid و نهایتا late game هست . به خاطر همین هم هیروهای جانگری که اواخر بازی میتونن تاثیر زیادی داشته باشن خیلی خوفن .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
[DR.[mmL (01-25-2016)
خوفن؟:smile3:؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
باشه بریدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعدکه هیرو مید حریف با یه ساپورتا اومدن سراغتون یاد تاثیر late game باشید و امید وارانه فارم کنید تا دوباره بیان سراغتون
و من الله توفیق
ویرایش توسط samdeloges : 01-25-2016 در ساعت 02:38 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
من اکثرا به این صورت آیتم میگیرم برای bloodseeker
اون demon edge هم میخواستم به Monkey king bar تبدیل کنم ...
Match 2265750917 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
تو این بازی از دقیقه اول رفتم jungle و آیتم iron talon گرفته بودم که آیتم مهمی برای هیروهای jungle هست.
ویرایش توسط ABNightmare : 04-02-2016 در ساعت 03:26 PM
و وقتی که لاین ها رو باختن و xp نگرفتن و شما بازیو قبل از دقیقه سی جمع کردید میبینید که چه تاثیری هم داره این بازیباشه برید
بعدکه هیرو مید حریف با یه ساپورتا اومدن سراغتون یاد تاثیر late game باشید و امید وارانه فارم کنید تا دوباره بیان سراغتون
و من الله توفیق
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©