اگه پاج زیر تاور بهش شیش بزنه چی ؟ حتما وايپر میمیرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my HTC One using Tapatalk
اگه پاج زیر تاور بهش شیش بزنه چی ؟ حتما وايپر میمیرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته همه انتخاب ها بستگی به هيرو های پیک شده توسط حريفه . مثلا اگه تو حریف sf باشه من خودم اسنايپر بر میدارم چون میسل اسپيدش از همه بالاتره و نميزاره sf سول جمع کنه یا مثلا اگه بلاد بره مید از نظر من بهترین کسی که میتونه بره ميد Zeus هست چون وقتی اون یک میزنه شما لول بزنین وحشتناک دميج میزنه . بازم میگم بستگی به حریف داره البته یادم رفت ضد sf تو ميد استورمم هست چون بعد شیش شدن بدجور ميزنتش .
Deadking (09-04-2015)
به نظر من استورم مید یه سر گردن از بقیه هیرو ها بالا تره late گیم counter نشه نمیشه اسپلیت پوشش رو جمع کرد گیم gg ه
حالا برو جلو دوستات قصه بساز از خونهبگو خوبم سلامم می رسونمبگو دورم ولی بخوای خودمو الانم می رسونم
هر هیرویی یه counter داره
اما lina هیروی دوست داشتنی هست تو مید
میپو بازیکنش کار بلد باشه gg
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
دیگه اینطوری هم نیس که بگیم هر هیرویی دست پلیرش باشه تو مید میتونه قوی باشه
اگه اینطوری بود مثلا ووید پیک میدادن میرفتن مید جلوی لیشراک ....
بعضی هیروها کلاء بصورت ذاتی میدرهای خیلی قوی هستن
وایپر هم با جایگیری درست و وارد گذاری ساپورتر میتونه از هوک شدن جلوگیری کنه
بعد این رو هم در نظر بگیرید وایپر پدر پادج رو توی مید درمیاره نمیذاره پادج یه کریپ هم بزنه ( وحشتناک هرسمنت میکنه )
اصلا میگید پادج در برابر وایپر خندم میگیره ....
بهترین هیروی مید در حال حاضر به نظرم Leshrac ــه و دیگر هیچ !
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
oNLY SF و invoker! و stoRM و دیگر هیچ
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
یعنی فقط یه لینا جلوی اون اس اف بیاد مید ....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1vs1
همین الان بریم؟ لینا تکون نمیخوره جلوی sf مگر توی mmr 1200 !
اینو همین الان تمام کردم 10 کیل 3 دد بودم الکی آخر کار بود میپریدم تو بیس اونا کل بازی رو خودم جمع کردم pa 19 کیل گرفته ولی همش رو با 1 ks میکرد من میپریدم 6 میکردم میومد 1 مینداخت
بازی vhs هست،هیچ کسی نوب نبود پودج 3 بار خودش deny کرد با rot!
ویرایش توسط Apdentist : 09-05-2015 در ساعت 02:10 AM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
FCB (09-05-2015)
با من میای 1v1 من Lina باشم شما SF؟ برد و باخت مهم نیست فقط میخوام بهت ثابت کنم Lina سر تره
یک دست هم SF میشینم اما اگر با SF بردم باید یک چیز بدی :دی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©