داداش میتونی متچ ایدی بازی های تیم frp رو بزاری ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من هرچی میگردم نمیتونم تورمنت رو پیدا کنم هرچی سرچ میزنم چیزی نمیاد
نمیدونم چرا پیدا نمیکنه
داداش میتونی متچ ایدی بازی های تیم frp رو بزاری ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من هرچی میگردم نمیتونم تورمنت رو پیدا کنم هرچی سرچ میزنم چیزی نمیاد
نمیدونم چرا پیدا نمیکنه
دوستمون گذاشت . از این لینک مچ آیدی ها مشخصهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Matches at Dubai E-Sports Championship
IR_Prince (12-30-2015)
بازی تیم های FelMyst مقابل E-Lab به تساوی 1-1 انجامید
همچنین تیم FelMyst هم یکی از نمایندگان کشورمون صعود کرد به مرحله بعد...
الان دیگه باید بازی های بعدی که مهمتره رو شدیدا دنبال کنیم چون بهترینای ایران الان صعود کردن ( FelMyst - Scenario - Fara.Pro )
تا اینجا همشون عالی بازی کردن ولی از اینجا به بعد دیگه باید سعی کنن سوتی ندن چون کم کم دارن میرن برای مبارزه سر 250k $ و تغییر خیلی چیزا ...
اینم جدول گروه بندی برای آشنایی بیشتر با امتیازات :
Dubai Esports Championship Regional Qualifiers - Challonge
♀♠♥ßKß♥♠♀ (12-30-2015),IR_Prince (12-30-2015),Mohammad_ai69 (12-30-2015)
طبق آخرین اطلاعیه :
بدلیل مساوی شدن تیم های FelMyst و E-Lab ؛ تکلیف اول و دومی در این گروه مشخص نشد و بنابراین به تشخیص ادمین گروه مذکور ، این دو تیم باید شنبه ساعت 6:30 (به وقت ایران) در بازی BO3 به مصاف یکدیگر بروند تا تکلیف این گروه هم مشخص بشه
اینم بگم که در هر صورت تیم کشورمون صعود میکنه و این بازی صرفا برای تعیین تیم اول و دوم در این گروه میباشد ( ناموسا نمیدونم چرا اینکارو کردن ، در هر حال هر دوشون صعود میکردن دیگه چه فرقی داره اول دومی )
Milad._.R (12-31-2015),Mohammad_ai69 (12-31-2015)
فکر کنم تیم اول می خوره به تیم دوم اون یکی گروه کارش آسون تر میشه
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
[DR.[mmL (12-31-2015)
خواستم یه نکته رو بگم جایزه مسابقات از 250 به 150$ کاهش یافت که احتمالا بخاطر دخالت valve بوده
[DR.[mmL (01-01-2016)
.............wtf
درسته جایزش مهمه ، اما مهمتر از اون اعتبار و شناختی که دنیا به این بازیکنان پیدا میکنن هستش و از پول بیشتر ارزش داره و میتونه براشون پول های بیشتری به ارمغان بیاره
داداش مطمئنی ؟ بی زحمت منبع میدی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©