آقا وقتی من گفتم E-Lab بهترین تیم تورنومنته کاملا جدی گفتم
بگذریم از اینکه مستقیم invite شدن ، اونا اسپانسر عرب دارن که تمام تجهیزات براشون فراهمه از جمله gaming house ، خوراک و خیلی امکانات دیگه دارن . پلیراشونم سابقه حضور توی ESL رو دارن و خیلی حرفه ای هستن
انتظار دیگه نباید داشته باشیم تیم FelMyst بتونه جلوی این ببره
سلام داداش ...... الان داری توی چند سال پیش زندگی میکنی ؟
SC یه دوره خوب بود الان چنتا از پلیراش دیگه سنشون به دوتا نباید بکشه . SC بیشتر با جنبه fun بازی میکنه اصلا استراتژی های خوبی نمیچینن که بخوان بازیو توی lategame ببرن . SC دیگه الان جزو بهترینا نیست
الان بهترین تیم ها FelMyst و FRP هستند که به نظر من FelMyst باز هم از frp قویتره . اگه بازی های همین pgc آخری رو دیده باشی که FelMyst هم برنده شد میفهمی چی میگم . اونا انگیزشون خیلی بیشتر از frp برای برد بیشتره . مثلا توی گیمنت هی با هم برنامه میریختن که چیکار کنن چیکار نکنن و استراتژِی های مختلفو بکار ببرن .
frp هم درسته بازیکناش در کل قویتر از FelMyst هست و لی اصلا نمیشه گفت تیم بهتری هستن . تیمی میتونه ببره که با هم هماهنگ باشن . این تیم FRP یه زمان اصلا بازیکنشون آرام HunTer رفته بود خارج برای مسابقات پوکر تیمشون تشکیل نشد توی تورنومنتا مختلف نتونستن برن اونوقت این FelMyst بود که دنبال بردن و کار تیمی هستن و توی pgc هم عملکرد فوق العاده بهتری نسبت به FRP داشتن و FelMyst اول شد و FRP هم دوم ( SC بخاطر تخلف از تورنومنت حذف شد ولی حقش این نبود . قضاوت نامناسب صورت گرفت و حذف شدن ) .
در اون مورد هم گفتم که E-Lab بهترین تیم تورنومنته و تمام امکانات مختلفو دارن . باز هم با اینکه تونست یه بار 1-1 کنه خودش خیلی میارزه