این patch واقعا غیر قابل پیش بینی هست چون ایده های مختلف توش جواب میده ... حتی core پیک شدن lesh که از 6.84 به اینور اولین بار بود امروز دیدم mvp چقدم عالی باهاش push داد ولی بعیده mvp به این فرم عالیش همینجوری ادامه بده .
OG
Evil Geniuses
Team Secret
EHOME
Vici Gaming
Alliance
Team Liquid
LGD Gaming
Newbee
بقيه تيم ها
این patch واقعا غیر قابل پیش بینی هست چون ایده های مختلف توش جواب میده ... حتی core پیک شدن lesh که از 6.84 به اینور اولین بار بود امروز دیدم mvp چقدم عالی باهاش push داد ولی بعیده mvp به این فرم عالیش همینجوری ادامه بده .
What happened ? Axe happened
pishva (02-26-2016)
انقدر توی گروه a رقابت سخت بود و تیم ها زیر فشار بودن که دیگه اصلا ریسک نکردن و همون اول با بهترین استراتژی شون شروع میکردن.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (02-26-2016)
چراThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تازگیا alliance خیلی زیاد پیک میدن (s4)
برو نگا کن
لامصب خیلیم خوب بازی میکنه با همین وضعش
w33 بکشه از invoker بیرون یه چن تا بازی بهتر میشه
meepo میخوام
Team Secret
dark druid (02-25-2016),pishva (02-26-2016)
جالبه با اینکه میدونن با ایننوکر بازی میکنه ولی بن نمیکنن ایننوکروThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-26-2016)
بازی دوم با ehome رو من احتمال میدادم که last pick meepo برن ولی چون میدونم ریسک نمیکنن مطمئن شدم wr پیک میدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
invoker و chen توی بازی دومشون با تیم first ban ، ehome شدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-26-2016)
از 4 مسابقه 3 تاش با ایننوکر بود ! برا همین گفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-26-2016)
دوبار پیک کردن که یکیشو بردن یکیش fail شد ولی اونا توی تورنومنتای مهمی نبود ... فک نمیکردم توی major پیک شه به عنوان core .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
What happened ? Axe happened
pishva (02-26-2016)
داداش الان داشتم نظراتو میخوندم شما خیلی تحلیل قوی داری ولی یه مشکل هست اینه که فقط پوست قضیه رو بیشتر نگاه میکنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا همین تیم secret اگه توجه کنی به دلیل سابقه ی ppy و w33 با دو هیروی chen و invoker خیلی خوب با این دوتا هیرو مچ میشن . تیم حریف یه بار invoker + chen رو بن کرد بنابراین secret هیرو های enigma + tide رو firstpick کردن . درسته ppy دیگه مثل قبلا درفت نمیکنه ولی کاملا اگه تیمی بخواد جلوش درفت کنرو میپیچونه . ( در رابطه با تیم aliance هم همچین قانونی صدق میکنه )
نمیدونم شما تاحالا hex بازی کردی یا نه ( مثل شطرنجه ) ، ppy درفت کردنش کاملا مثل hex بازی کردنه که چنتا راه مختلف میسازه که همیشه راه جایگزین داشته باشه و حریف به هیچ وجه نتونه جلوش رو بگیره .
فرمایشتون درسته ولی نظر شخصی من هست که یک تیم قوی یه تیمی که اعضاش آمادگی هر هیرویی داشته باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان مثلن تو بازی با mvp چی میشد مثلن sand king میداد به misery ؟
نظر شخصی من هست این الته که ppy یه الگو هایی تو ذهنش داره که نمیدونم چرا نمیتونه فراتر از اونها عمل کنه
یه سورپرایزی چیزی
خوشم جلو درفت های دیگرو میشه گرف اما این tide + enigma یه چی خشنیه اصلن له میکنه تیم حریفو
فک کنم چن تا بازی دیگه از تیم های دیگه هم شاهد این درفت باشیم
Team Secret
نتایج به دست امد تا الان
Fanatic 2 -- 1 VG
Alliance 2 -- 0 TSpirit
ویرایش توسط ATER : 02-26-2016 در ساعت 09:41 AM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©