آره واقعا الان axe زیاد پیک میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره واقعا الان axe زیاد پیک میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
6.87b
* Sacrifice Cooldown increased from 44/36/28/20 to 60/50/40/30
* Sacrifice Mana restore increased from 25/40/55/70% to 30/50/70/90%
* Blade Mail cooldown increased from 13 to 18
* Jinada slow reduced from 25/27/29/31% to 18/22/26/30%
* Armlet's armor bonus is now granted after it is fully activated
با اینکه cd نهایتا 10 ثانیه زیاد شده اما هنوزم این Lich باف شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی راحت با اون 3 مزخرفش هم xp میگیره هم اینکه تازگیا شد 90% mana
خدا نکنه جلو carry بیوفته...دمار از روزگار آدم در میاره...jugger بودم اول بازی بیچارم کرد. بازم حالا همون بهترین هیرو جلوش همون jugger ـه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
A_W_Z_2 (04-30-2016)
وای دوباره شروع شد axe پیک بشه بره بین تاور کریپ بزنه. توی مسابقات هم زیاد پیک میشه و دهن یه تیم رو سرویس میکنه ، ریکی هم توی مساب3ات نقش bh رو داره پیاده میکنه منتها خیلی بهتر
خوب شده cd بلید میل زیاد شد
ویرایش توسط bayani : 04-30-2016 در ساعت 09:49 AM
axe خیلی بهتر از اینووکر و od و چندتای دیگه که باگ بودن هست! بنظر من هیچ مشکلی نیست axe رو قوی کنن چون هیرو خیلی بدرد بخوریه ( درضمن pure کردن helix بهش کمک میکنه که تا اخرای بازی هم جواب بده! اینطور نیست که بگیم این هیرو از همه لحاظ قوی شده فقط کاری کردن که تا اخر بازی هم جواب بده )
الان axe -pa و es زیاد پیک میشن؟ دیگه چیا دوستان؟ من 2 هفته بازی نکردم،فک کنم دوتای خونم دیگه تمام شده.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اینا زیاد پیک میشن هیروهای شانسی هم زیاد پیک میکنن مثل bara-pa-wk-ck و... بخاطر ایتمه که دو اتک پشت سر هم میزنه. اسمش یادم نیست! شانس رو زیاد میکنه! sf و storm هم بیشتر از قبل پیک میشن - کلینکز و ویندرانر هم پیک میکنن اولین ایتم میرن واسه bloodthron...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم توی این اپدیت با با میرانا خیلی حال میکنم البته خب زیاد تغیر نکرده ولی این سپتر خیلی جواب میده براش توی فایت خوب دمیج AoE میده
در کنار اینا هم pudge همچنان مثل قبل پیک میشه لامصب این هیرو تکون نمیخوره xD
bayani (05-01-2016)
بفرما اینم ونگارد AM بازی تیم EG vs Team Spirit دیشبThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Match 2329009921 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats مین 9 اولین ایتم ونگارد گرفت Aui
bayani (05-01-2016)
خب منم قبول ميكنم كه اگه قراره بشري باشه
اول بايد Vangaurd رفت
ولي اين به اين معنا نيست كه دوتا 2 ميره به سمت آيتم گيري دوتا 1
اين فقط و فقط به خاطر تغيير در AB هست
Team Secret
ATER (04-30-2016)
باز هم دلیل نمیشه
AM کری هست که شدیدا به آیتم های گرون قیمت نیاز داره.
ونگار بخری از خرید BF عقب می افتی
BF دیر بخری در نتیجه Gpm پایین میاد و...
ونگارد درصورتی خوبه که AM بخواد از دقیقه 12 به بعد وارد فایت های تیمی بشه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Hooman.J (04-30-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©