سلام ببخشيد چون من بار اولم هست ميام تو اين سايت بلد نيستم از کجا سوال بفرستم .يه سوال دارم battle pass 2016 دقيقا کي تموم ميشه ؟
سلام ببخشيد چون من بار اولم هست ميام تو اين سايت بلد نيستم از کجا سوال بفرستم .يه سوال دارم battle pass 2016 دقيقا کي تموم ميشه ؟
سلام. خوش اومدیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همزمان با تمام شدن ti6
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ببخشيد ti6 دقيقا کي تموم ميشه؟
اواسط مرداد ماهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممنون
ProGrammeR
سلام میخواستم بدونم الان ارزش خریدن داره؟! در حد مبتدی میخوام بازی کنم یه سری آیتم بگیرمو آشنایی پیدا کنم !
چقده قیمتش؟
سلام الان یه آپیت اومد 850 مگ یه compendium جدید اومده تا لول 60 داره اینو از کجا میشه خرید
8 دلاذه میتونی با steam wallet بخری یا اینکه از این سایتا پول بدی واست گیفت کنن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظرم نگیر . ارزش ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که دیگه compendium نمیگیرم هیچوقت.برام ضرر داشته که سود نداشته
"I'm the beast of bedtime tales."
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©