عجب گیمی بود بازی سوم
استراتژی فست پوش OG خیلی ریسک داشت ولی جواب داد
داشتم نگران میشدم لیت گیم بازی برگرده
ez for miracle
گروه A
گروه B
گروه C
گروه D
عجب گیمی بود بازی سوم
استراتژی فست پوش OG خیلی ریسک داشت ولی جواب داد
داشتم نگران میشدم لیت گیم بازی برگرده
ez for miracle
الان kurko میاد فینال باز میبازه ، این بچه شانس نداره
نظر من هنوز روی TL
TL توی کل دوران فعالیت DOTA2 تا حالا این جوری قوی نبوده.
تنها تیمی که TL رو میتونست بزنه MVP بود که حذف شد اگر بادتون باشه پارسال هم MVP زدش (البته جز Secret)
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
بازی دوم Liquid vs LGD رو حتما دانلود کنید ببینید یکی از بهترین بازی های این مسابقات.
Liquid هم که 4 تا تیم رو از مسابقات شوت کرده بیرون همه 2-0
3تا تیم دیگه مونده فقط Team Liquid - NewBee - OG
فردا صبح بازی اول Liquid vs NewBee برنده میره فینال با OG.
نکته جالب اگه Liquid قهرمان شه تمام اعضاء اصلی Team Secret قهرمان یه VALVE MAJOR شدن به جز S4 ـ (puppey-Kuroky-n0Tail-Fly).
البته اینم بگم اگه Team Liquid قهرمان بشه KuroKy میشه موفق ترین player بعد از تیم سکرت قدیم و به نظر من واقعا قهرمانی حق Liquid هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
A_W_Z_2 (06-12-2016)
یعنی قشنگ گیم اول og پوکید
گیم دوم هم TL پوکیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pick ها بد بود
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
خداییش شما با چی میبینید بازی رو یکی نیست بگه ، من نتم سرعتش خیلی خوبه اما تو این twtich که می ایسته ، حالم گرفته شده
من خود گیم هارو از dota tv میبینم اما درفت و صحبت های اعضای پنل و ... رو از twitch
.......
اما شروع گیم خیلی خوب بود بازیگر نقش hodor توی got درو باز کرد player های 2 تیم مارد استیج شدن
من با twithch توی گوشی می بینیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمیدونم چرا وقتی شیلترشکون میزنم بهتر نشون میده و لگ نمیده !!!
بازی دوم هم tl پوکید
خوشم میاد فهمیدن تاکتیکشون رو سریع DP و LS رو بن میکنن
لامصب این LS بهش فضا بدی یه تیم رو میزنه
DP هم که بواسطه لول 3ش باگ شده
miracle مید بره احتمال برد OG خیلی بیشترمیشه به نظر من( البته اگه روش فوکوس نکنن و گنک نشه زیاد )
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©