بیشتر تاثیر رو خود بازی طرف داره که هیروش جون بگیره و خیلی تو چشم باشه حالا هر رولی چون زیاد دیدم sup هم MVP انتخاب بشه
و بعد کستر انگلیسی زبان داره که از طرف تعریف کنه یا نه.
گروه A
گروه B
گروه C
گروه D
بیشتر تاثیر رو خود بازی طرف داره که هیروش جون بگیره و خیلی تو چشم باشه حالا هر رولی چون زیاد دیدم sup هم MVP انتخاب بشه
و بعد کستر انگلیسی زبان داره که از طرف تعریف کنه یا نه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
به نظر من این team secret از team secret قبلی خیلی پایین تره اصن میگیم rtz از w33 بهتر (که اضلا نمیشه گفت چون شبکشون فرق داره اما w33 واقعا بهتره)
اما با رفتن misery که واقعا یکی از playmaker های secret بود ضرر کردن و سبک universe کاملا با misery فرق داره
بعید میدونم secret مرحله گروهی 2 تیم اول گروه باشه
اگه یکی مهارت نداره
عقل نداره
بیشعوره
نوبه سگه اصلن
تو 8.8k چه غلطی میکنه؟
Team Secret
میشه تفاوت سبکشونو توضیح بدین؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Team Secret
به نظر من universe خیلی بیشتر فارم میکنه اما misery برای تیم creat space میکرد برای مثال اون بازی های درخشان nature توی major قبلThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
والا من major قبل میگفتم misery خیلی خفنه و فلان عده ای از دوستان پدر بندرو در آوردنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب بسته به هیرو داره داداشم
الان مثلن چن تا بازی misery هم lone بازی کرد واسه سکرت و کلن تو فارم بود و end game سروکلش پیدا میشد
بازم میگم به هیرو مورد نظر بستگی داره
هیرو های offlane تو بازه های زمانی مختلف تقریبن یکین مثلن الان bat و beasmaster و lone و np و slardar و ... پیشک میشن که به فارم نیاز زیادی دارن خصوصن lone و beasmaster
قبلنا که spirit و night پیک میشدن یا earth و phoniex و tusk زیاد وابسته به فارم نبودن اما الان فارم برای offlane قابل امتناع نیست
offlane های قدیمی که زیاد فارم نمیخواستن رفتن رو پست 4 و هیرو هایی اومدن که بتونن تنهایی تو یه لاین فارم کنن و موثر تر باشن تو end game
Team Secret
من نمگیم به هیرو بستگی نداره اما misery خیلی کمتر هیرو هایی میره که بخواد بیشتر فارم کنه نسبت به universeThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای مثال universe یکی از بهترین هیرو هاش void e که فارم زیادی میخواد
بعدشم تیم این رو در نظر میگیره که بخوان برای پیک pos 3 چه هیرویی پیک بدن که بخواد بیشتر creat space کنه یا فارم چون اگه بیشتر بخواد فارم کنه از فارم pos 1 شاید کم شه و مقداری greedy باشه که در اخر باعث باخت تیم بشه
ویرایش توسط The Viper : 06-01-2016 در ساعت 10:48 PM
خب اینم درستهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما اون هیروهایی که misery میره فک کنم همشو universe هم رفته
ولی خب اینم قبول کن آخر بازی void حرف بیشتری میتونه بزنه تا مثلن dark seer
حالا بحثی نیست شاید شما درس میگین
من دیگه حرفی ندارم تا ببینیم major چی میشه
Team Secret
ما نگفتیم نوب سگه ! ما گفتم در رده رنک خودش ، قدرت تصمیم گیریش پایینه ! نه اینکه با 4k مقایسش کردیم !
حالا واستید ببینیم major رو بعدا میفهمید همتونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Dendi هم تازگیا خیلی تغییر کرده...نوع draft کردن sonneiko رو هم دوست دارم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©