من موندم کدوم ک. خلی به این ایتم های جدید میگه ایمورتال
China - چین
Europe - اروپا
America - آمریکا
Southeast Asia - آسیای جنوب شرقی
من موندم کدوم ک. خلی به این ایتم های جدید میگه ایمورتال
اتفاقن از پك 3 و 1 خيلي بهترن به نظر منThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امسال خيلي ساپورترا ايمورتال گرفتن واسه همين يه ذره بد جلوه ميدن وگرنه از نظر كيفيت بد نيستن
Team Secret
این باکس ها فرق میکنن من بتل پس رو گرفتم فقط بخاطر این دوتا باکس.پارسال هم همینطور شد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باز این troveیکم بهتره. دوتا ایتم خوب داره به چشم میاد یکم اون یکی باکس اصلا و اصلا کیفیتش خوب نیست 4 دلار نمی ارزه.خداییش برید ایتم هارو نگاه کنید
خب شايد هيرو هايي كه تو اون باكس هست رو شما نمي پسنديThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم WK و سالنسر رو خيلي پسنديدم ولي lion و bh با شما هم نظرم
trove هم بدك نيس drow بهتره در كل
Team Secret
خداییش این ایمورتال ها خیلی خیلی بهتر از پک 1 و به خصوص پک 3 هستن ،پک 3 واقعا ارزش اسم imm رو هم نداشت...
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
چه باکسی جدیدا امده؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اسمش چیه؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Treasure - Dota 2 WikiThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
انیجا بری 5 تا پک معلومه
Team Secret
ATER (08-06-2016)
هرکی میتونه بیاد الان افتتاحیه ti رو ببینه!
lindsey stirling رو آوردن omg
مراسم افتتاحیه رو از دست ندید عالیه !
https://player.twitch.tv/?volume=0.5&channel=dota2ti
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
[DR.[mmL (08-08-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©