مثتب گرا (مثبت گرا) - کلیک کیند (کلیک کنید) - نتجیه خوبی (نتیجه خوبی) - سیع کنید (سعی کنید) - تایین کنید (تعیین کنید)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثتب گرا (مثبت گرا) - کلیک کیند (کلیک کنید) - نتجیه خوبی (نتیجه خوبی) - سیع کنید (سعی کنید) - تایین کنید (تعیین کنید)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
ATER (09-02-2016)
سلام میخواستم برای این یه تاپیک بزنم ولی دیدم پایین همین تاپیک بنویسم بهتره فک کنم بدرد بالا بردن mmr هم میخوره
5روش برای عصبانی کردن تیم مقابل بدون اینکه فحاش (tilted) باشیم
1-گنکشون کنید و قبل از اینکه دوباره برن به لاین هم بکشیدشون
2-تاور دایوشون کنید(زیر تاور بکشیدشون)
3-اگر در بازیهاتون جانگلر دارید بهش بگین فقط و فقط یک لاین رو گنک کنه با این کار اون بازیکن اعصابش خیلی به F میره (جانگر بر روی یک لاین کمپ بزنه)
4-بر روی هیرو هایی تمرکز کنید که شیوه بازی تک نفره دارند (در TFضعیفند)
5-این برای قبل بازی خوبه اگه دارین رنگ بازی میکنید به MATCH HISTORY بازیکن ها نگاه کنید و اونیکه بیشترین باخت یا LOSE STRIKE رو داره رو رو هیروش تمرکز کنید
ATER (09-02-2016),dark druid (09-02-2016),PokerFace (09-02-2016),WardeN (09-02-2016)
خیلی ممنون آتر جان
سوال دارم یکی این که کسی میتونه استریم رو برای من توضیح بده؟
دوما اینکه نویسنده این مطلب خودش گفته که هیرو هایی که باهاشون برد زیادی دارید پیک کنید من رول اصلیم کری هست و بعدش مید پلی میکنم و واقعا تو این 2تا بهتر عمل میکنم نه فقط سر علاقه. متاسفانه این 2تا رول بیشترین طرفدارو دارن و خیلی موقع ها پیش میاد که من که تو مینی مپ قبل شروع بازی موقع پیک هیرو مارک هیرو رو میذارم رو سیف لین یا میگم که من کری میرم، یکی دیگه عین یابو میاد پیک 1 یه کری میزنه که خیلی هم کانتر داره . حرف من نیست که بقیه حق کری بازی کردن ندارن والا اگع طرف ب من بگه که من کری میرم و مصر باشه من مشکلی ندارم فوقش ساپورت میرم ولی با این کارشون عملا گند میزنن تو بازی یا خیلی موقع ها پیش اومده پیک آخر وقتی تایم تموم شده رندوم میزنه قشنگ ترکیب یه تیم رو به خاک میده!
این اتفاق بیش از حد معمول هست و 90% مواقع به باخت منجر میشه لطفا بگید که اینجور مواقع چی کار کنم
ATER (09-02-2016)
استریم یعنی یکی از بازی خودش به صورت زنده فیلم بگیره و در شبکه های مختلف پخش کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما دو راه داری چون ترولر همه جا پیدا میشه یا با ارامش بگی که شاید جواب بده یا بگی برن متچ هیستوریتو نگاه کنن بگی بهشون من main adc یا main mid هستم یا اینکه بزاری گند بزنن به بازی
بابت پست خیلی ممنون . این آموزش رو قبلا دیدم و خیلی مفید بود برام. ( 400 تا بردم بالا چقدر مفید البته زیاد بازی نکردم . تو این 400 تا چیزی حدود 75% وین ریت )
یکی از مهم ترین نکته ها last hit هست . خیلیا بهش توجه نمیکنن . ولی چیز خیلی خیلی مهمیه . مثلا بر فرض شما به طور متوسط تو رول کری تو مین 15 ، 50 تا لست هیت داری . تلاش کن اینو به 100 برسونی . ببین تغییری تو بازی ایجاد میشه یا نه . 100% تغییر میکنه وضع بازی .
یک نکته دیگه هم farm efficiensy ( ریدم به املا )هست . که مثلا شما 3 تا هیرو کور دارین تو تیمتون ( مثلا ووید آفلین . تینکر مید ، درو رینجر سیف لین ) از دقیقه 10-15 به بعد نیاین همه تو یه لین فارم کنین هیچکی هم درست و حسابی فارم نکنه . سعی کنین هیچ موقع کریپ جنگل به هدر نره . همیشه فارمش کنین . اینا باعث میشه یه تیم بدون کیل کلی بازی رو جلو بیوفته . تو بازی های حرفه ای هم میبینیم که اینا خیلی از کیل مهم تره .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
ABNightmare (09-02-2016),ATER (09-02-2016),Slayer (09-02-2016)
خیلی اموزش خوبی بود ممنون که تجربتو مطرح میکنی تا ما هم یاد بگیریم
رنکت هم مبارک
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
من رنکم 8100 بود....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نوشته Brax هست یه بازی کن حرفه ای معروفه الان برای Shazam بازی میکنه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
مهم ترین چیزی که در برد برای من تاثیر داشت پیک کردن بهترین هیرو هام + تمرکز روی بازی (قبل از این که خون بدم انقدر غلظت خونم بالا بود همیشه احساس سر درد داشته اصلا نمیشد تمرکز کرد)
مثبت گرایی + پیک بهترین هیروتون + تمرکز خوب تو بازی = احتمال برد خیلی خیلی بهتر.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
یکی از بهترین چیزایی که خیلی تاثیر داشت اخیرا توی 3k تست شد وقتی دعوایی سر پیک میشه سعی میکنم که تیم رو به ریلکس بودن تشویق کنم یه بازهایی جمع کردیم که باورش سخته
توی 3K دیگه سعی کنید هیرو های که دوست دارید یا به نظرتون خوب هستید پیک نکنید
هیرو های پیک کنید که گیم نیاز ذاره
For Exmaple
Wk=AM
Enigma=SIlncer
Alchemist=AA
Va ....
سعی کنید حتما حتما تیمتونو مجبور کنید به چت کردن ارتباط بر قرار کردن خیلی مهمه
کلا دیدی یکی عوضیه یا ... بازی در میاره جای بحث کردن و ... بهش امید بدین تشویقش کنید (بره وین باید همه کار کرد **
سعی کنید مید بازی کنید اگه می تونید
ویرایش توسط IR_Sepehr : 09-03-2016 در ساعت 09:10 PM
IR_Prince (09-04-2016),Mohammad.S (03-17-2017),Mohammad_ai69 (09-03-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©