کسانی که به حرفم گوش دادن
کسانی که به حرفم گوش دادن
Lone MaMaD (10-24-2014)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteمنظور ایشون performanceشون تو 13 بازی اخرشون با jugg بود :sawthatplz:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ANG3L Of W4R (10-24-2014),M.Lo4DinG (10-24-2014),رهی (10-24-2014)
ما که همین کارو کردیم ولی با 0.14 آیتم:smile19::smile19:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام نمیدونم چرا نمیتونم عکس اینجا بزارم ولی نتونستم اینو نگم این لینک عکس : http://uploadax.ir/images/kbkn1nolw3tr40wtwxq.png
تو اون تاریخ یه dc hook
3$ فروخته شد
:O: O: O: O: O: O
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
shavn (10-24-2014)
طرف پولش اضافه کرده یا بالا رو داده اجاره یا خواسته خودی نشون بده بگه ما پولداریم این چیزا واسمون مهم نسی یا احتمال 100% میخواسته ک... ما رو بسوزونه :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از این میسوزم که تاریخیه که من رفتم خریدم و دیر رفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نسوز چون بعضیا هستن که 24/24 ساعت روز رو تو مارکت میچرخن دنبال همچین چیزا ، هزار سال نمیتونستی با نت ایران زود تر از اونا خرید رو انجام بدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در من چیزای دیگه هم دیدم مثل آرکانا که فروخته شده 0.06 $ !!!!
روز 322 ها لووول
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©