شمام سرعتتون بدِ ؟؟ چن روزه خیلی افت کرده (pokerface)
شمام سرعتتون بدِ ؟؟ چن روزه خیلی افت کرده (pokerface)
Youtube Junkey
steam کلا همینه . برای من هم دامنه تغییرات سرعت فوق العاده بالا هست . فکر کنم به خاطر noise باشه . گاهی اوقات سرعت تو استیم 600 هست گاهی اوقات 50This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
از توی Steam/Setting/Download/Download Region رو تغییر بدین
الان برا شما سرعت 220 kb افت حساب میشه ؟ مردم نت دارنا والله
این جور مشکلات رو در تاپیک خود مطرح کنید با تشکر از همکاری شما
در ترکیه منطقه ای است بنام کوروش چون قدم کوروش برکت آن سرزمین بوده وهمیشه سرسبز وشاداب است هنوز بدین نام است.خیابانی در اورشلیم ، کوروش نام دارد و خیابانی در لندن نیز بنام کوروش بزرگ است ! فلکه ای ( میدان ) در سیدنی استرالیا با تندیس و نام کوروش می باشد و نماد منشور کوروش در فضای اصلی تالار شورای امنیت قرار دارد ! کوروش ، فقط در میهنش جایی ندارد ! بعد از انقلاب ( پر برکت ) 57 : خیابان کوروش تهران ب خیابان شریعتی ، کوی کوروش اهواز ب کوی ملت ، بیمارستان کوروش زاهدان ب خاتم الانبیا فروشگاه کوروش تهران ب فروشگاه قدس و ..... تغییر نام یافت !
خدا
کوروش
شهید اینا لایق پرستش هستند و بس ...
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
FCB (02-19-2015),Mohammad_ai69 (02-19-2015),Persian Leopard (02-19-2015),Sepehr_R (02-19-2015),Siavash (02-19-2015),WardeN (02-19-2015)
از داخل سوختمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
من هنوز یادم نرفته اپدیت 1.5گیگ 2 سال پیش رو با سرعت 25kدانلود کردم.فک کنم یه 15 سال پیر شدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Siavash (02-19-2015)
چه حالی میکنه این
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
ANG3L Of W4R (02-19-2015)
ببینم کسی میتونه بگه نکتش بجز Charm ها چیه :دی
Youtube Junkey
ANG3L Of W4R (02-19-2015)
همه 320 تا آیتماتو کردی Charm، تعداد بازی هات 1393 که عدد امساله، 691 پوینت میخوای که بری لول بعد که تقریباً به اندازه تعداد ساعت های باقی مونده تا سال بعده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چیزی دیگه به ذهنم نمیرسه
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
کل آیتم ها که ن فقط common , uncommon , rare هارو زدم هنوزم 80 90 تا مونده :v نکتش همون 1393 بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Youtube Junkey
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©