یه دست توی رنکد بازی کردم از اول تا آخر بازی هیچ کس سوتی نداد حتی یه ذره !!!!! بازی هم بردم بعد از تموم شدن بازی رفتم دوباره به Viwe all game که اتمینان پیدا خواب ندیدم
یه دست توی رنکد بازی کردم از اول تا آخر بازی هیچ کس سوتی نداد حتی یه ذره !!!!! بازی هم بردم بعد از تموم شدن بازی رفتم دوباره به Viwe all game که اتمینان پیدا خواب ندیدم
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
http://iranvid.com/video/2264/e88c6eac6e/
دست در دستشویی
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
برای بار دومThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لطفا تحقیق کنید
1.صفت تمام جانوران شکارچی اینه که هر وقت احساس خطر کردند یا گرسنه شون شد حمله میکنند هیچ حیوانی از سر شکم سیری حمله نمیکنه شیر هم همینطور
2.شیر نر اصن شکار نمیکنه شیر های ماده گروهی شکار میکنند (به ترتیب غذا اول به شیر نر بعد شیر های ماده بعد توله ها بعد هم مردار خواران می رسه)
3.شیر مانده غذای زیادی از خودش باقی نمیذاره و اگه کفتار ها سعی کنند بدزدنش کشته و خورده میشن
4.شیر نر به وقت مریضی جدا نمیشه تا یک شیر نر دیگه شکستش بده تو جنگ 1ب1 شیر های ماده هم وقتی پیر میشن اخراج میشن
5.شیر های ماده موقع شکار در دسترس ترین هدف رو انتخاب میکنند و ما به این مردن ضعیف ها زنده موندن قوی ها می گیم انتخاب طبیعی
با تشکر
امروز ولنتایننه ؟
.................................................. .........
کلا نمیتونین با هم مهربون باشین نه؟ :دی
پستایه اضافه پاک شد , دوستان و برادران گرامی اینقدر تو سر هم دیگه نزنید.
جناب پوریا اگر برای خودتم با این شدت و برای بار دوم نقل و قول میکردن اینجوری میگفتی ؟ فقط رد میشدی ؟ نگو اره که باورم نمیشه
Sharingan (02-14-2015)
ولنتاین نیس سپنتا هست اشتباه نکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سپنتاتون مبارک
Persian Leopard (02-14-2015)
آره آقا MID=FEED
problem?
ناموسا تو عمرم اینجور با بوچر نریده بودم نمیگم جرفه ای هستم ولی اون جوری هم نیستم دی:
اولا که حرفه من مستقیما با شخصه شما نبود کلا با همه ی اعضای این انجمن بود چون ما هفته ای یکی 2 تا از این بحثا داریم و منم شخصه شما یا طرفه مقابل رو متهم نکردم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا وظیفه ی من تو این انجمن اینه که جلوی حاشیه رو بگیرم و این کارم با پاک کردنه پستایه اضافه انجام میدم.
HoMaYoON (02-14-2015),M.Lo4DinG (02-14-2015),Mohammad_ai69 (02-14-2015),Mr.Nobody (02-14-2015),رهی (02-15-2015)
شرایط جوی این انجمن جوریه که تا عمر داریم باید اینجور بحثارو ببینیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خلاصه چند تا انیشتین اینجان و به نتیجه ی مشترک رسیدن سخنه
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
Four-Eyes (02-15-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©