شانس ما داریم؟ برق قطع شد....... دقیقا وارد بازی که شدم نوشت بن شدی دقیق دقیق همون لحظه
شانس ما داریم؟ برق قطع شد....... دقیقا وارد بازی که شدم نوشت بن شدی دقیق دقیق همون لحظه
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
Mahdi-Void (07-30-2015),Sharingan (07-30-2015),Soul Keeper (07-30-2015)
لولللللللللللللللللل
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
دقیقا منم دیشب وسط بازیم قطع شد برق :/ بعدش در حال دیدن بازی secret دوباره قطع شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چجوریه که من پینگم هر بار با یه جا خوبه یه بار با دوبی یه بار با اسیا قبلا هم فقط میتونستم با اروپا بازی کنم
Mars (07-30-2015)
من امسال 2 تا آوردم
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
jajaj خخخخخخخ سال چندی مگه؟
جریانش چیه؟دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امتحان نهایی شهریور 94 هـ برا عزیزانی که لطف کردن افتادن )))
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©