ویرایش توسط Apdentist : 07-28-2015 در ساعت 02:28 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
دوستان درخواست رفع فیلتر steam رو دادم ( همینجوری خواستم ببینم میشه ) امیدوارم از فیلتر در بیاد ( با اینکه هممون دورش میزنیم )
چیز عجیب یا جالبی هست اینطور اتفاقات ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای اسلارک هم 2 تا EoS بستی با هم استک نمیشن
EoS فقط و فقط با لایف استیل استک میشه
اقا یه سوال چطوری میشه invetory رو ریست کرد ؟؟
که مثلا اکه از آدم دزدی بشه invetory رو برگرزدونی به یه زمان قبل ؟
بععععله ................. دوباره بازیه 2v5 رو بردم اینبار با یه خارجی ........ آخرا بازی وقتی دیدن کاری از دستشون بر نمیاد sf و sven لیو دادن وگرنه کلا 2v5 بود بازی
لینک : Match 1669110081 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
والو گفته دیگه آیتم های دزدیده شده رو پس نمیده،پس یعنی نمیشه برگردوندشون.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
The Viper (07-29-2015)
آخه شنیده بودم که هرکی ازش جیزی دزدیده شه میتونه invetory رو به حالات قبل برگردونه به یه زمان قبلThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خواستم بدونم چجوریه
بله میتونست! الان دیگه نه... والو سیاست خودش رو عوض کرده...
The Viper (07-29-2015)
سلام یه سایت پیدا کردم که نوشته پینگ رو کم میکنه و یه آموزش کاملا تصویری هم قرار داده برید ببینید . چون اونجا گفته کپی بدون منبع شرعا حرام است من لینک ویدئو رو از همون سایت میزارم
کاهش پینگ تمامیه بازی ها آنلاین
بعید میدونم چنین چیزی باشه وگرنه 20 تا سایت کاهش پینگ نمی اومد که.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©