چند تیزر از فیلم سینمایی محمد رسول الله (ص)
یکی از اولین بازی های دوتا2 و اولین بازی که IceFrog کامل بازی کرده. Match 439 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
با jugger ...
Crystalys Witch doctor عالیه D:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چقدرم ماشالله سطح بازی بالا بوده :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کریستال برای دکتر ... آرملت برای تاید هانتر ....
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteاحتمال زیاد فقط واسه تست بازی بودهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر نکنم با IceFrog جدی بازی کنن یه کد میزنه بازی رو میبره
فکر کنم فقط ایدش از Icefrog بوده برنامه نویسیش رو کارکنان valve انجام دادنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
Deadking (08-22-2015)
خر شانسی که میگن به این میگن moligos + praphet میشه این ولی تو دک های معروف زیاد ندیدم کسی برای prist mologos بیارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اتفاقا نبود ، از Tought Steal به دست اوردم ، مال دک حریف بود d:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
firebat یه همچین دکی رو بازی میکرد . خودش هم اسمشو گذاشته بود freeze priest ( به تقلید از freeze mage )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی winrate بالایی نداشت ولی چیز جالبی بود . تو یه turn بالای 20 دمیج میزد .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
Deadking (08-23-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©