برای من همشون بالا میاد ! حالا بعد از ظهر تو اپلود سنتر سایت اپلودش میکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای من همشون بالا میاد ! حالا بعد از ظهر تو اپلود سنتر سایت اپلودش میکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ATER (01-29-2016)
بیشتر باگ های گرافیکی بخاطر پایین آوردن گرافیک بازی هست (البته حدود 80%) خودم با ریپلی تست کردم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
6500 هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کیبورد فعلا Cougar 200k
و بعدا یه Cougar 700k میگیرم شاید هم Steelseries Apex
من تا حالا از 3200 موسم استفاده نکردم بعد اونوقت 6500 چه کارایی برات داره !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
DPI بالا تر = دقت موس بالا ترThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته DPI بالا تر با سرعت بیشتر موس هم همراه هست ولی این موس نرم افزار داره و میشه سرعت رو کم و زیاد کرد.
مدل جدیدش Rival 700 تا بهار میاد که قابلیت تغیر سنسور و کابل رو داره و روش یه LED هم داره که قابل تنظیم چی نشون بده مثلا بنویسه ATER یا آرم EG و...
پایین سمت چپ که آرم شرکت خودش رو زده در اصل LED هست.
دقت 16000 DPI
آره گرافیکم روی fastestهستش الانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The enemy of my enemy is my Friend
تنظیمات رو دستی انجام بدید حتما Vsync رو روشن کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Lone Star (01-30-2016)
شرکت ولو (به انگلیسی Valve Corporation) یکی از شرکت های تولیدکننده بازی های رایانه ای در امریکا است که مقر اصلی آن در واشنگتن بوده و در سال ۱۹۹۶ تأسیس شد و با ارائه اولین محصول خود یعنی سری نیمه جان به شهرت جهانی دست یافت.
بنای اولیه شرکت ولو با تأسیس شرکتی با مسئولیت محدود در کرکلند بنای اولیه شرکت ولو با تأسیس شرکتی با مسئولیت محدود در بالوو انتقال یافت.
دو کارمند سابق ماکروسافت گیبل نول و مایک هارینگتون شرکت ولو را در ۲۴ آگوست ۱۹۹۶ تأسیس نمودند. با بدست آوردن اجازه استفاده از موتور کواک کار بر روی اولین بازی خود را آغاز نمودند.
پس از عرضه نیمه جان به بازار در سال ۱۹۹۸ این کمپانی چندین بازی دیگر به صورت MOD ارائه نمود که از پلتفورم آن استفاده میکردند.
در سال ۲۰۰۲ این کمپانی استیم را معرفی نمود که روشی برای تبادل اطلاعات بازی برروی شبکه بود. درحال حاضر حدود ۱۰۰۰ بازی بر روی این شبکه ارائه می شود و بیش از ۲۵ میلیون عضو دارد.
تولید و عرضه بازی نیمه جان 2 در سال ۲۰۰۴ که با استفاده از موتور سورس تولید گردید یکی از مهمترین پیشرفت های شرکت در زمینه تولید بازی های رایانه ای به شمار می رود.
که الان دارن بچه های سایت از بازی هایی نظیر دوتا 2 استفاده میکنن
Dav1d (01-31-2016),Lone Star (01-30-2016),samdeloges (01-30-2016)
بازی Half life 2 به انقلاب در صنعت بازی مشهور هست ، در کل بین بازی ساز ها و بازی کن ها غولیه برای خودش. نمره 97 از 100 برترین بازی کل تاریخ.
بگذریم امده بودم یه مطلب دیگه ای بگذارم
بعد میان میگن مشکل ازدواج و بالا رفتن سن ازدواج تهاجم فرهنگی هست.
نه عزیز من تهاجم فرهنگی نیست ، گرداب اقتصادی هست.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©