cache مرورگرتو پاک کن یا refresh - alt f5 بزن درست میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای من عادیه.
cache مرورگرتو پاک کن یا refresh - alt f5 بزن درست میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای من عادیه.
"I'm the beast of bedtime tales."
باحالن ولی شاید تکراری...
گویند روزی دزدی در راهی بسته ای یافت که در آن چیز گرانبهایی بود و دعایی نیز پیوست آن بود. آن شخص بسته را به صاحبش بازگرداند.
او را گفتند : چرا این همه مال را از دست دادی؟
گفت: صاحب مال عقیده داشت که این دعا، مال او را حفظ می کند و من دزد مال او هستم، نه دزد دین! اگر آن را پس نمی دادم و عقیده صاحب آن مال خللی می یافت، آن وقت من، دزد باورهای او نیز بودم و این کار دور از انصاف است.
داستانک 2
مرد جوانی، از دانشگاه فارغ التحصیل شد. ماه ها بود که ماشین اسپرت زیبایی، پشت شیشه های یک نمایشگاه به سختی توجهش را جلب کرده بود و از ته دل آرزو می کرد که روزی صاحب آن ماشین شود. مرد جوان، از پدرش خواسته بود که برای هدیه فارغ التحصیلی، آن ماشین را برایش بخرد. او می دانست که پدر توانایی خرید آن را دارد. بلأخره روز فارغ التحصیلی فرا رسید و پدرش او را به اتاق مطالعه خصوصی اش فراخواند و به او گفت:...
من از داشتن پسر خوبی مثل تو بی نهایت مغرور و شاد هستم و تو را بیش از هر کس دیگری در دنیا دوست دارم. سپس یک جعبه به دست او داد. پسر، کنجکاو ولی نا امید، جعبه را گشود و در آن یک انجیل زیبا، که روی آن نام او طلاکوب شده بود، یافت. با عصبانیت فریادی بر سر پدر کشید و گفت: با تمام مال و دارایی که داری، یک انجیل به من می دهی؟ کتاب مقدس را روی میز گذاشت و پدر را ترک کرد.
سال ها گذشت و مرد جوان در کار و تجارت موفق شد. خانه زیبایی داشت و خانواده ای فوق العاده. یک روز به این فکر افتاد که پدرش، حتماً خیلی پیر شده و باید سری به او بزند. از روز فارغ التحصیلی دیگر او را ندیده بود. اما قبل از اینکه اقدامی بکند، تلگرامی به دستش رسید که خبر فوت پدر در آن بود و حاکی از این بود که پدر، تمام اموال خود را به او بخشیده است. بنابراین لازم بود فوراً خود را به خانه برساند و به امور رسیدگی نماید. هنگامی که به خانه پدر رسید، در قلبش احساس غم و پشیمانی کرد. اوراق و کاغذهای مهم پدر را گشت و آنها را بررسی نمود و در آنجا، همان انجیل قدیمی را باز یافت. در حالیکه اشک می ریخت انجیل را باز کرد و صفحات آن را ورق زد و کلید یک ماشین را پشت جلد آن پیدا کرد. در کنار آن، یک برچسب با نام همان نمایشگاه که ماشین مورد نظر او را داشت، وجود داشت. روی برچسب تاریخ روز فارغ التحصیلی اش بود و روی آن نوشته شده بود: تمام مبلغ پرداخت شده است.
و اما داستانک 3
پادشاهی دو شاهین کوچک به عنوان هدیه دریافت کرد. آنها را به مربی پرندگان دربار سپرد تا برای استفاده در مراسم شکار تربیت کند.
یک ماه بعد، مربی نزد پادشاه آمد و گفت که یکی از شاهین **ها تربیت شده و آماده شکار است اما نمی **داند چه اتفاقی برای آن یکی افتاده و از همان روز اول که آن را روی شاخه **ای قرار داده تکان نخورده است.
این موضوع کنجکاوی پادشاه را برانگیخت و دستور داد تا پزشکان و مشاوران دربار، کاری کنند که شاهین پرواز کند. اما هیچکدام نتوانستند.
روز بعد پادشاه دستور داد تا به همه مردم اعلام کنند که هر کس بتواند شاهین را به پرواز درآورد ...
پاداش خوبی از پادشاه دریافت خواهد کرد.
صبح روز بعد پادشاه دید که شاهین دوم نیز با چالاکی تمام در باغ در حال پرواز است.
پادشاه دستور داد تا معجزه **گر شاهین را نزد او بیاورند.
درباریان کشاورزی متواضع را نزد شاه آوردند و گفتند اوست که شاهین را به پرواز درآورد.
پادشاه پرسید: «تو شاهین را به پرواز درآوردی؟ چگونه این کار را کردی؟ شاید جادوگر هستی؟
کشاورز گفت: سرورم، کار ساده **ای بود، من فقط شاخه **ای راکه شاهین روی آن نشسته بود بریدم. شاهین فهمید که بال دارد و شروع به پرواز کرد.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ATER (04-27-2016),Ecsprt (04-27-2016),Mahdi-Void (04-28-2016)
عاشقتم دلاور 💙💙💙💙 ثابت كردي خونت آبيه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Milad._.R (04-28-2016),Persian Leopard (04-28-2016)
واقعا این متن زیر فقط باید گفت WOW
WOW= World of Warcraft (game)این که بازی انلاین هابیت معروف هست
WOW= Words of Wisdom
WOW= War of the Worlds
WOW= Woolworths
WOW= World of Work
WOW = Worst of the Worst (Shainin Strategies)
WOW= World of Wonders
WOW= Walks on Water
WOW= WideOpenWest
WOW= Windows On Windows
WOW = Women of Wrestling
WOW =Whip 'em Out Wednesdays (Opie & Anthony radio show)
WoW= Word of Wisdom (LDS church)
WOW =World Organization of Webmasters
WOW= Workers of the World
WOW =Wendy O Williams (singer of the Plasmatics)
WOW =Wonder of Wonders
WOW =Women on Women
WOW= Women On Wheels (motorcyclist organization)
WOW= Wider Opportunities for Women
WOW= Week of Welcome
WOW= World of Wrestling (magazine)
WOW =Windows on the World (IBM internal database)
WOW = World of Words (Tucson, AZ)
WoW =World of Water
WOW= Woodmen of the World
WOW =Women of Worth
WoW = Way of Work (Oslo, Norway)
WOW= Will-O-Wisp (gaming)
WOW= What's on Where? (Ireland)
WOW= World of Wisdom (astrology)
WOW= World Orphan Week (SOS Children's Villages)
WOW = William of Wales (Prince William of UK)
WOW= Woody's Office Watch
WOW= Week of War (gaming tournaments)
WOW = Words on the Web (online literary magazine)
WoW =Week Over Week (marketing)
WoW = Walk on Walls (Jedi Knight game mod)
WOW= Wish Only Well
WOW =Wide Open World
WoW= Wall of Worry
WOW =War on Waste
WOW =Weight On Wheels
WOW = Windows on Win32
WOW= Women Online Worldwide
WOW =Women's Ordination Worldwide
WOW = Walk Our Way (mall walking club)
WOW= Whip 'em Out Wednesday (radio promotion)
WOW =Wines of Washington
WOW = Web-Oracle-Web
WOW =Waiting On Weather
WOW =Wonderful Open-hearted Wagon (Toyota)
WOW =Wise Older Women (email newsletter)
WOW =Wizards of Words (Queen Creek, AZ writers group)
WOW =Workstation on Wheels
WOW =Weigh on the Way (Pitney Bowes' automated inline mailpiece weighing system)
WOW =Words on Work (Canadian women's speaker bureau)
WOW = Water-In-Oil-In-Water (emulsions)
WOW= Way Out Wineries (Texas)
WoW =Walk Out Working (device configuration, especially mobile phones)
WOW = White Open Weave (bandage)
WOW = Warehousing of Wisconsin (Appleton, WI)
WOW= World of Wackiness (Japanese video game)
WOW= Wife of Widower
WOW= Washington On Wheels (Washington Hospital Healthcare System, California Mobile Health Clinic)
WOW =Word Other Word (password creation technique)
WOW =Women of Worldnet
WOW =Wild on Wednesdays
WOW =Wanted on Warrant (law enforcement)
WOW =Whining Old Woman
WOW = Women of Weight
WOW= Workshop on Workshops
WOW = Walk Out Window (access Hatch on outside shell of storage tank)
WOW= West Orange Warrior (West Orange High School, Florida)
WOW = Women Organising the World
WOW= World Ocean Watch
WOW= Wakefield Orchestral Wind (UK)
WOW= Web Object Wrapper
WOW= Warriors of Wellness (American Cancer Society Relay for Life Team)
WOW= Worship of Wicca
WOW =Waldorf Online World
WOW= Watch Our Words, Inc (Baltimore, MD)
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
FCB (04-29-2016)
Just SSThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
''iMM (04-30-2016),ATER (05-01-2016),Mahdi-Void (04-30-2016)
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
FCB (05-02-2016),fever361 (05-02-2016),Mahdi-Void (05-01-2016),Sharingan (05-01-2016)
یا خدا مردم از خنده.
ویرایش توسط ATER : 05-01-2016 در ساعت 03:12 PM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
''iMM (05-01-2016),Dav1d (05-01-2016),FCB (05-02-2016),fever361 (05-02-2016),Mahdi-Void (05-01-2016),Soul Keeper (05-01-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©