وسطش میرم watch بعد از بازیی که دارم میبینم خوشم میاد کنسلش میکنم :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وسطش میرم watch بعد از بازیی که دارم میبینم خوشم میاد کنسلش میکنم :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
راشنز فادر
همیشه سر RUNE یه کشتع داریم یا زخمی دی:
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
ATER (07-21-2016),FCB (07-20-2016),F[A]CTOR (07-21-2016),samdeloges (07-20-2016),Sepehr_R (07-21-2016),Soul Keeper (07-20-2016),UnHoLy666 (07-21-2016)
امروز سر راه رفتم بازار موبایل همایش گیمنگ MSI بود ، یه پلیر Starcraft ایرانی که قهرمانی های بین المللی داشت رو آورده بودن گیمر ها ازش سوال بپرسن.
جالبی اینه هیچ کس نمیشناختش که بخواد تحویلش بگیره ، جز من و یه مجله گیمینگ !
باهاش 20 min حرف زدم ، خیلی آدم خوش برخوردی بود ، Razer Nvidia Msi اسپانسر طرف بودن توی مسابقات جهانی.
چنتا لپ تاپ خفن هم اونجا بود قیمت ها از 5 تا 20 تومن
بهتری چیزی که اونجا دیدم هدست MSI DS502 7.1 بود
تجربه واقعا عالی بود!
قبلا هدست خوب مثل SteelSeries Siberia v2 و Razer Kraken رو تست کرده بودم ولی 7.1 نه!
انقدر خوب طراحی شده بود آدم رو گوشش میگذاشت دیگه نمیخواست در بیاره
کیفیت صداش انقدر بالا بود که زمان پخش ویدئو از بازی BF4 من احساس میکردم اونجام !!!!
فکر خرید یه مدل 7.1 دیگه نمیتونم از سرم بیرون کنم.
ویرایش توسط ATER : 07-21-2016 در ساعت 07:47 PM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
من رفتم شهریار نیومده بود هنوزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من ساعت 1:45 تا 3 اونجا بودم
خیلی خیلی شلوغ بود
جاش هم خیلی کوچیک بود
هدست MSI DS502 در حقیقت همون هدست Sentey GS-4730 فقط با قیمتی 10 دلار بیشتر !!!!
البته فکر کنم 10 بیشتر MSI برای نرم افزار اختصاصیش باشه.
این فایل پیوست وجود ندارد . ممکن است حذف شده باشد و یا لینک اشتباه وارد کرده باشید. اگر از موجودیت این لینک مطمئن هستید برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت تالار تماس بگیرید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فایل رو اول یه جا آپلو کن بعد لینک مستقیم رو بگذار
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©