اونو دیگه نمیدونمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اونو دیگه نمیدونمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The enemy of my enemy is my Friend
واسه من دو سه باری اینطور شده! از بازی خارج میشدم تا درست شهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Deadking (08-27-2015),Four-Eyes (08-27-2015),Lone MaMaD (08-27-2015),Mohammad_ai69 (08-27-2015),pishva (08-27-2015),Soul Keeper (08-27-2015),The Viper (08-27-2015),The7{th}Nightmare (08-27-2015),WardeN (08-27-2015),رهی (08-27-2015)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteبرا من یه مدل دیگه ی این اروره میادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فایند مچ میکنه بعد یه دفعه گزینه ی Leave Game میاد ولی Accept و Decline نمیاد که بخوام داخل بازی بشم ( نیم ساعت هم صبر کنم توی همین وضع میمونه )
Just Leave Game
این که چیزی نیست!
سال پیش کامپیوتر رو روشن کردم Dota 2 رو باز کردم رفتم تو بازی یهو زد Your game is ready !!!!! همون لحظه بازی باز شده بود من نرسیدم اصلا find کنم !
Acc کردم رفتم تو بازی ، 35 min شد بازی رو هم بردیم
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
میدونین اینا چین؟
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
ANG3L Of W4R (09-05-2015),FIFA_PES (08-27-2015)
آقا این مپ جدید hots خیلی خوبه مخصوصا آهنگ توی تیم فایتاش ( سره همین آهنگش جو هممونو گرفت come back کردیم و بردیم )
داره find server میکنه که باید بازم صبر کنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمی دونم چرا جدیدا اینجوری شده.
Deadking (08-27-2015)
عاقا کی بود گفت سرور us خوبه ؟
دمت گرم الان 23 win streak دارم رو این سرور
خعلی سرور خوبیه
با اینکه پینگم 180 عه ولی میرزه
Youtube Junkey
Four-Eyes (08-27-2015)
180 !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برو خدا رو شکر کن .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
w3c (09-03-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©