xin کجا اسم ember گفته شده ؟ تو دوتا 1 ؟
یکی از دوستام هم اسمش XIN هست و عکس Ember رو گذاشته !
xin کجا اسم ember گفته شده ؟ تو دوتا 1 ؟
یکی از دوستام هم اسمش XIN هست و عکس Ember رو گذاشته !
Evil Geniuses
تو همون مپ های دوتا روی heal bar فکر کنم اسم ثانویه ی هیروها نوشته میشد. من xin از همون اوایل یادمهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad.S (10-20-2020)
یادش بخیر ! چه قدر خاطره اینجا بود :d
خوبیش اینه ک کاربرهایی که موندند همه بامعرفت و گلچین شده هستندThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما هم برگشتی گیم؟
Sharingan (12-09-2020)
چند وقت پیش دنبال استیم والت بودم چندتا سایتو گشتم که چشمم خورد به این کامنت که از چند سال پیش تو یه سایت مونده بود
کی باورش میشه؟؟؟ 10تومن به چشممون زیاد میومد
الان قیمت استیم والت 5 دلاری 150تومنه
یعنی عمق فاجعه اینجاست که واسمون عادی شده دیگه از یه جا به بعد درد نداره..
تازَه کوجاشو دیدی هنوز اینقَدَش ماندَهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پ.ن:شکلک مناسب واسش پیدا نکردم
خیلیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یادش بخیر
چند روز پیش تعریف گیم Abzu تو صفحه یکی از فرندای استیمم دیدم بعد تصمیم گرفتم قبلش Journey دانلود کنم که مال چند سال قبله و تو همین سبکه
لینک استیم جرنی
موسیقی و گرافیک عالی بود. گیم پلیش هم زیاد سخت نبود یعنی اگه گیمر باشین مثل من 4 ساعته تموم میشه (کلا تو بازی قرار نیس جای خاصی گیر کنین)
بازیش زمین و فضا های متنوعی داره و از بیابون میره تو زیرزمین و بهار و مرحله آخرش هم کوه یخ هست
کلا بازی ایزی هست و باید از گرافیکش لذت ببرید و اینم بگم که سیستم قوی میخواد واسه بازی با حداکثر گرافیک
بازی بعدی که ریختم و قراره بازی کنم Cuphead هست منتها لذتش به دو نفره بازی کردنشه و شنیدم که خیلی سخته لینک استیم کاپ هد
پ.ن: یه جفت دست بازی ونوس 300تومن شده! و قسمت بدترش اونجاست که تو نظرات میگن بعضی وقتا دکمش کار نمیکنه ))
ویرایش توسط reza : 01-31-2021 در ساعت 10:11 PM
FCB (02-02-2021)
اره کمو بیش دوتا میزنم ولی خب این دوتا دیگه اون دوتا سابق نیست به نظرم
هر دفعه این عکسای قدیمو میبینم قلبم درد میگیره دیگه حس میکنم آخرای عمرمه
FCB (09-14-2021),Mahdi-Void (10-13-2021),Milad._.R (05-16-2021)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©