ggThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی کل inventory طرف +45 میلیونه واقعا
ggThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی کل inventory طرف +45 میلیونه واقعا
شما چه جوری از تو عکس انونتوری یارو دیدین؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آیدی شو بدین ما هم ببینیم:d
وای مخم سوت کشید !!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
قبلا یکی بود 9 صفحه گولدن روشان داشت
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
مگه میشه ؟! گلدن روشان یه آیتم خیلی محدوده ، اولین سایکلش 10 تا بیشتر نیست !!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
اون طرف 9 صفحه golden greevil داشت که فک کنم هنوز هم داشته باشه ...
Mahdi-Void (02-21-2014)
ERror_MACro (02-22-2014),Lone MaMaD (02-27-2014),Mahdi-Void (02-22-2014),Mohammad_ai69 (02-21-2014),SHARK (02-23-2014),WardeN (02-22-2014)
اینا روانی پولدار عقده ای هستن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قبلا wings akasha legandary که برام از باکس دراپ شد بیشتر خوشحال شدم گفتم یا علی ! تا بخوام مثل این عقده ای ها با پول بی زبون بابام اینکارو کنم ، هر چیزی کمش خوبه استفاده کنی نه اینکه جمع کنی و این همه پول بخوابونی که چی . اینا مشکل دارن
A_W_Z_2 (02-21-2014)
یعنی ما دیوونه ایم dc hook خریدیم دیگه نه؟:XThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوب یکی خریدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو هم اگه 10 تا بخری همینجوری بزاری هم .......
dark_queen (02-22-2014),Mohammad_ai69 (02-22-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©