این عکس 1 نکته دیگه هم داره: فقط 1 پوینت میخواد تا بره لول 153!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این عکس 1 نکته دیگه هم داره: فقط 1 پوینت میخواد تا بره لول 153!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Meepwned!
برای من 3900 بود توی 2 هفته شد 3300 بعد توی یه ماه کردمش 3770.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه چیزی که خیلی مهم هست اینه که با هیرو هایی که تخصص ندارید mmr نری
من خودم بیشتر از همه mmr نامتقارم میدونم. یارو هنوز mmr مشخص نشده داره با 3825 بازی میکنه. پارتی هم با solo یکی کردن دیگه بدتر. البته با پینگی که ما داریم شاه کار تا 3600 رفتن.
به خدا آرزوی یه دست invi , tinker , puck بازی کردن بدون دیلی به دلم مونده.
جدیدا هم که مخابرات پینش از 150 به 320 تغیر کرده اصلا نمی تونم بازی کنم.هی روزگار
آدم این مسابقات TI4 میبینه ایده میزنه به سرش بره بازی کنه ولی با کدوم نت.
یه زمانی تا میدیدم یکی داره مسخره بازی در میاره سری لیو میدادم که 120 روز بن شده بودم ولی خداروشکر valve توی یه آپ همه lp ها رو بخشید.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
HoMaYoON (07-14-2014),Soroshhoseny (07-26-2014)
تیمت سالتو کنه کرده ! مهم نیست چی باشیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با رفیقم رفتم گیم اون lc پیک کرد منم ls دوتامونم فول آیتم بودیم ولی تیم سالتو کرد به تیمی باختیم که هیچی آیتم نداشت
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
DOTABUFF - Dota 2 Stats - Match 470787816 - OverviewThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی این طوری
2 تا divin داشتم توی بیس مردم گفتم کسی دست نزنه اون ها هم اصلا نمی دونستن اونجا افتاده.
یکی شو kunkka برداشت یکی شو ds.
اینم دقیقا حس یه گیمر وقتی که بازی تموم میشه
برا من که اکثرا اینطوریه
http://whatgifs.com/wp-content/uploa...inish-game.gif
من این اتفاق بد زمانی رخ میده برام که کلی تو تیم جون بکنم آخر یه روس بیاد tree رو بزنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
وضعیت ما گیمرها :
وقتی که اینترنت درسته ، برق میره . زمانی که برق درسته و نتم مشکلی نداره دوتا network میده و زمانی که همه این ها درسته ، پینگ 1000 میشه
من دیگه حرفی ندارم ....
AmirMahmood (07-15-2014),Mr.Nobody (07-15-2014),Siavash (01-22-2015)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی توی PES 2015 معیار سختی به
hard
normal
easy
brazil
تغیر کرد
ویرایش توسط ATER : 07-15-2014 در ساعت 03:40 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©