همیشه فکر میکردم چطوری یکی مثل rtz یا dendi با این سرعت hex ghost dagon میکنن وقتی tinker دستشونه. تا این که امروز با یه مقوله ای به اسم Quick cast آشنا شودم و کل زندگیم نغیر کرد
همیشه فکر میکردم چطوری یکی مثل rtz یا dendi با این سرعت hex ghost dagon میکنن وقتی tinker دستشونه. تا این که امروز با یه مقوله ای به اسم Quick cast آشنا شودم و کل زندگیم نغیر کرد
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
حرفات قبول ولی اگه نته منو داشتی چی ؟ پینگ 1 سال رو سرورایه اوروپا 100 بود الان شده 200 ام ام ار 450 تا اومده پایین پکت لاس هم که جای خود دارد
Youtube Junkey
یا باید خیلی برد داشته باشی از خود راضیشی یا باید ببازی تا اعصابت خورد شه
Siavash (01-22-2015)
اره کلا همینجوریه واسه من یه روز میبازم پشت سرهم بازیارو یه روز هم میبرم پشت سر هم بازیارو.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ATER (07-18-2014)
واااااااای 20 دقیقه به قول بچه ها تهران طرفو ایستگاه کرده بودم چه حالی داد...:sawthatplz:
اینو همون اولش اسکرین گرفتم
برای مثال میخوای با tinker از ایتم dagon استفاده کنی اول روی فالان دکمه میزنی بعد هدف رو مشخص میکنی بعد کیلیک میکنی به این میگن cast. ولی توی quick cast این جوریه که اول موس رو میبری روی طرف بعد دکمه رو میزنی طرف dagon میخوره دیگه کیلیک کردن نمیخواد. فقط برای لول هایی مثل کرونوس void که AOE داره یکم سخته. برای آیتم های TP که و bilink هم سخته دیگه نمیشه 2 بار با hotkey که مثلا F با شه رو زد بری بیس باید با موس بری توی inventory دوبار روش کیلیک کنی. ولی در کل خیلی سرعت عمل رو بالا میبره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دکمه های cast معمولی برای من qwer هست . پیشنهادم اینه quick cast رو مثل من روی 1234 قرار بدین . هم در درسترس هست هم قاطی نمیکنین
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
''iMM (07-18-2014)
توی تنظیمات dota 2 قسمت hotkeyThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای inventory و قیمت lvl ها سه تا گزینه داره . cast - atu cast - quick cast
روی quick cast بزن اونجا دکمه مورد نظر رو قرار بده.
[DR.[mmL (07-18-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©