وقتی نقطه ضعف مانکی پیدا بشه اینطور پاره میشه....
Match2854089683
وقتی نقطه ضعف مانکی پیدا بشه اینطور پاره میشه....
Match2854089683
داداش در کل منظورم این بودن که جون همشونو خالی کردم .. زدمشون .. پشمشون کردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ربط خاصی نداره فقط این که ازش استفاده کردم .
Evil Geniuses
داداش صبر کن هیروی بیاد بعددرباره استراتژی بازی کردن هم بنویس.اون تغییر شکل هم برای خفت کردن ساپورت موقع گرفتن rune و جاسوسی تو جنگل حریف و قایم شدن بعد fog of war خیلی کمک میکنه.در کل خیلی ممنون بابت آموزش اموزش خوبیه واقعا سخته نوشتن یه آموزش.
amirehsan (12-18-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پكيدع
تيمبرسا هم خوبه براش يه گيم ديدم تيمبره راه افتاده بود تو مپ همه درختارو قطع ميكرد d:
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
هیرو یوزر شده نمی دونم چون تازه اومده این طوری یا شانس من از حدود 15 بازی که کردم همش پیک شده جالب حدود نصفش که یارمون بوده من باختم !!!! اول بازی تا مین 30 هیرو باگیه بعدش از اکثر کری ها می خوره فول آیتمش هم در برابر فول آیتم کری های دیگه چیزی نیست اگه روش فوکوس کنید همون اول بازی حذف می شه
من تو این 15 بازی با این ها دیدم راحت از جریان بازی حذف می شد
1- razor , venomanser , viper اسکیل فرارش را می برن رو کولدان رو همون درخت می خوره ( کلا 1 و 6 ونوم براش کافیه جونش خیلی کمه )
2- prophet , phoenix, و هر هیرویی که منطقه ای درخت قطع می کنه راحت از جریان بازی حذفش می کنند ( استانی سنگین می خوره وقتی میفته پایین)
3- zeus جاش بالای درخت نشون می ده
یه سوال دارم وقتی شبیه درخت می کنه خودش را با تانگو می میره یا نه؟؟؟؟ وقتی جک و جونور می شه لول می حوره؟؟؟
يه چيزي گفتيا!!! مگه ميشه با تانگو بميره؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله اسپل ميخوره و صورت واقعيش رو نشون ميده
والا با اين مپ عجيب و غريب فعلا هيرو جديده بهترين عملكردو توي مپ داره با اين كارشون كه كمپا ٢ دقيقه يه بار ميان عملا بعضي كري ٣ هايي كه شديدا جنگل نياز دارنو اذيت كردن مثل آنتي ميج خيلي توي جنگل موندن باهاشون سخت شده از يه ور هم آتربيوت ها رو از بين بردن بعضي هيرو ها اساس كارشون روي اتربيوت از اوايل بازي ميگشت اينام بازي باهاشون سخت شده بهترين حالتش اينه كه اتربيوت ها باشه تلنت ها هم باشه و كمپ هاي ايشنت فقط دو دقيقه يه بار استك شن اونوقت پيك ها به حالت قبل برميگرده البته مانكي هيرو فانيه و ناشناختس براي همين ممكنه اول كار پيكش بالا باشه ولي بعد درست ميشه بعضيام مانكي رو پيك ميدن برا مسخره بازي كه برن رو درختا هي از اين ور برن اونور وگرنه مانكي كه اوايل بازي قويه بايد كري هاي حريفو كانتر كنه تا كري هاي خودي پيش بيوفتن ولي اكثرا نميدونن اينو! در اواسط بازي هم بايد ساپورت هارو كانتر كنه كه به تيم فايت نرسن مثلا دزل يا آمني نايت اگه توي تيم فايت باشن خيلي رو اعصاب تيم حريفن
ویرایش توسط samdeloges : 12-18-2016 در ساعت 09:33 AM
Audrey Hepburn
منم اولش فکر میکردم مپ رو مختص مانکی ساختن بعد از یک مدت که بازی کردم نظرم عوض شد....فعلا مانکی شده fun مپ ....یا اون روزهایی میوفتم که تازه underlord اومده بود هی پیک میکردن رو اعصاب بود یا ES زمانی که براش اقانبم اومده بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم همينو گفتم ديگه كسي كه مانكي پيك ميده بيشتر براي مسخره بازيهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Audrey Hepburn
Amin_AssAssin (12-20-2016),reza2h (12-19-2016)
یه نکته جالب اینکه یکی از دشمن های مانکی techies است مخصوصا موقعی که از این درخت به اون درخت میپره...... oh my god
اگر کسی تونست یک اموزش در مورد techies توی مپ جدید بنویسه هرچند که مثل قبل قوی نیست...
ویرایش توسط reza2h : 12-19-2016 در ساعت 05:57 PM
samdeloges (12-19-2016)
منظور از fog of war چیه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©