یکی از کانتر های خوبش vangefull spirit هست ... با 6اش میتونه مانکی رو از محیط 6اش خارج کنه و در واقع بر...ی.نه تو 6ش
یکی از کانتر های خوبش vangefull spirit هست ... با 6اش میتونه مانکی رو از محیط 6اش خارج کنه و در واقع بر...ی.نه تو 6ش
FIFA_PES (12-13-2017)
reza (01-09-2020)
یکی از اسکیلای شاخشو بخوای بزنی حتما باید بری بالای درخت اونوقت میگی کلا 3بار بالای درخت رفتی؟ اصلا اسکیل زدی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
DeadEffect (12-25-2016),samdeloges (12-25-2016)
تو لاین من تیمبر و ی ساپورت بود که qb گرفته بود
یعنی منتظر بودن ها ....
Evil Geniuses
اگه تونستی استراتژی رو هم اضاف کن یه coach 8 kتوی یوتیوب ویدئو گذاشته بود گفته بود لول سه مانکی رو میگیرین اول باید Jingu mastery شما باز بشه بعدش لول 1 رو میزنین بدون ؟آیتم چیزی حدود 300 تا دمیج میداد.چنل Tree dance هم کنسل نمیشه ولی هرچی چنل کوتاه تر باشه دمیج کمتره ولی اسلو همونه.
ویرایش توسط Fery : 12-25-2016 در ساعت 04:12 PM
سلام . به نظر من مانکی یک هیرویی است که هر جوری میشه باهاش بازی کرد . من خودم به شخصه 24 رمپیج مانکی دارم . اسکیل 3 اون خوبیش اینه که میتونه وقتی جون کمی داری با دشمنت بجنگی . چون لایف داره. من خودم اول 3 رو شارژ میکنم بعد 1 میزنم که کیریت هم میزنه . یکی از آیتم های خوبی که میشه براش بست monkey king bar هست که تو ورژن جدید علاوه بر مینی استان اتک اسپید خوبی میده . هیرو های دمنش یکم زیاد تر از اونی هست که شما گفتین . مثلا تیمبر . درختی که روش هست رو قطع میکه و فاتحه . یا ویند رنجر . در کل محشره . فقط مشکل مانای زیادی داره .
@sv2000
آيتم مانكي كينگ بار توي ورژن جديد ميني استان نميده
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
erebor (12-26-2017)
الان هر کسی مانکی میره میشه lol....... این هیرو خیلی وقته نمایشش تموم شده ........حالا نوبت win dranger , riki, anti mage, writking, هست ........................ invoker هم که همیشه باگ بوده این مپ باگ تر شده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درست گرفتیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بنده یه سوال داشتم کار دقیقی کی دگن ابی برای ایشون میکنه چیه؟ منظورم همون اگانیم هس
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©