امیدوارم EG ببره فکر کنم شانس Liquid برای اینوایت شدن به تی آی بیشتر میشه EG که 100% اینوایته ولی اگه نیوبی ببره اونام اینوایت میگیرن.
FCB (05-29-2017)
فاتا در سطح تورنمنت از ميراكل قويتره
تجربه ثابت كرده
ولي انصافا envy و pld قبل و بعد سكرت رو مقايسه كنين انصافا pld تو پست خودش غولي شده
سكرت منطقي باشه تو epicenter اينوايتو ميگيره وگرنه كار سختي داره
واقعا دليل نتيجه نگرفتنشونو نميفهمم
تو هر پستي يه بازيكن عالي تا فوق العاده دارن
Midone و yapzor كم پليرايي نيستن
البته خود yap يه توئيت داد و گفت كه ٤ نفرشون سرما خورده بودن و تو epicenter جبران ميكنن
دركل ti فوق العاده اي پيش روست
و از اونجايي كه امسال واسه چينيا نيس جذاب ترم هست
If u know what i mean
Rly ??This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بنظرمن pld هیچ وقت بازیکن بزرگی نبوده و در حال حاضر هم حتی جزو 5 تای اول پست خودشم نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به قول خودت تجربه ثابت کرده
ویرایش توسط bayani : 05-28-2017 در ساعت 11:56 PM
yepThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به عقل ناقص من و اذعان GoDz و Purge تو تورنومت با TL مید رو نباخته . حتی به دادا میراکل. فقط یه بار اونم جلو W33 که کل تیم فید داده بید. فینال میجوری که سکرت برد .
DK/DP/Razor .
Hooman.J (05-29-2017)
آره رليThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ميتوني liquid قبل و بعد رو مقايسه كني
Miracle يه تك آور اما FATA بازيكن تيمه تجربشم بالاس تو درفتا خيلي موثر هست و كمك ميكنه ،گيم پليشم كه فوق العادس
C9 تو TI4 نتيجه خوبي گرفت يا OG تو TI6 ؟
الكي جانب داري نكنيد
FATA براي Liquid از Miracle بهتر بود
تو پست 5 بازيكن به جز چين كيارو داريم الان؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pld اگه بازيش سطح پايين باشه پس چرا همه بازيا جلوش io بن ميكنن؟
pld خيلي بازيكن خوبيه يه زماني نسبتا ضعيف بود اما خيلي پيشرفت كرده
خودشم من گفتم غوليه واسه خودش نگفتم بهترينه تو پستش
تو shanghai نمايش lion هم كه ديگه همرو به وجد آورد
https://www.youtube.com/watch?v=Uft2EP3-wAc
و اينم بگم هيچ موقع به طور تمام و كمال باعث باخت تيم هم نبوده
كلن يه عده هستن هميشه rtz و envy و امثالهم رو ضعيف الي آخره ميدونن
همين NP از Liquid بهتر نتيجه ميده تو TI
(با اينكه Liquid رو خيلي دوس دارم و از Envy هم بدم مياد )
Liquid كه ديگه مجمع ستارگان
اين حرفمو مارك كن
ویرایش توسط Hooman.J : 05-29-2017 در ساعت 06:01 AM
A_W_Z_2 (05-29-2017),erebor (05-29-2017),Gashtal (05-29-2017),Mohammad_ai69 (05-29-2017)
دو نکته.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی اینکه باید اضافه کنم سبک بازی میراکل ریسکیه. بر خلاف فاتا که لامصب به سختی گنک میشد. تو سیستم بی نظیر تیم فایت شون از یه نظر این ضعفه. من از جزئیات تیم فایت تیم ها دها فیلم دیدم اما TL یه چیز دیگست. برای تک تک حرکاتشون برنامه دارن (همه هم میدونیم) هر پیک با علم به نقشش توی بازی یه وظایفی داره. حتی فید !!! . بعلاوه فاتا نقش روانیش خیلی بیشتر از میراکله. و البته یه دست بودن og و tl توی فصل قبل که زبان زد همه بود.
نکته دوم توی بدترین دوران tl این کلیپ و دیدم. کلیک "فراموش نشه اونا هم مثل ما ادمن"
هومن راست میگه. حالا مقایسه fata با miracle فکر نمی کنم درست باشه ولی شکی در بهترین بودن fata نیست.
خودتون رو آماده کنید واسه epicenter که فکر کنم 6 روزه دیگه مونده. eg و og مطمئنا تو اون تورنمنت سعی میکنن با تیمهای مختلف بازی کنن چون دایرکت اینوایتشون مسجله
من حدس میزنم vp قهرمان بشه و بقیه تیمها خیلی خوب بدرخشن. کلا" تورنمنت سطح +A هست در وهله اول و در وهله دوم اینکه تیمها باید تمام زورشون رو بزنن. من بیشتر دوست دارم تیم هایی که نسبت به دیگران ضعیف ترن شگفتی ساز بشن. اینجوری خیلی حال میده
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
A_W_Z_2 (05-29-2017),erebor (05-29-2017),Mohammad_ai69 (05-29-2017)
اینجوری b.e.t حال میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (05-29-2017)
ولي امسال تيمي كه تازه وارد عرصه شه نداشتيم مثل Wings تو Ti6 و CDEC تو Ti5
البته CDEC بيشتر تو Ti نمايان شد ولي Wings قبل TI يه Summit گرفت فك كنم
به نظر من اين Ti هم مثل سال قبل OG و IG و Newbee ميفرمايند بيرون
سكرت دوس دارم نتيجه بگيره نميدونم چيكار ميكنن
ولي به نظرم Mouz و Thunderbirds و EG و VG.J و NP خوب نتيجه ميگيرن تو TI
چينيا امسال تيم دندون گيرشون VG.J و IG و Newbee بود البته roster تيم ehome الان خيلي خوبه اوناهم ميتونن برسونن
ehome هميشه تو ti عالي بوده
ولي انصافا هيچ موقع انتظار نداشتم OG قهرمان اين همه Major شه
خيلي درفت هاي ساده و نچسب و قابل پيش بيني دارن
چون درفتاشون از رو پچ نيس و از رو مهارت بازيكناشونه هيج موقه هيروهاشونو بن نميكنن و راحت ميتونن هيروهاي مورد نظرشونو پيك بدن
ولي TI فرق داره
كلا چينيا كلن رو ti هستن و به بقيه بازيا اهميت نميدن
با اينكه به نظرمن هرسال TI ها از نظر بازي پيشرفت ميكنن و طبيعتا هم بايد اينطوري باشه
ولي براي من هيچ TI اي TI5 و TI3 نميشه
ولي بازم ميگم سكرت و ليكوئيد تو TI قابل پيش بيني نيستن
چون لوازم رو براي قهرماني دارن فقط بايد راهو پيدا كنن
EPICENTER قبل TI مهمترين مسابقس و اگه تيما كاري بكنن اينجا ميكنن بقيش شرو وره
اميدوارم بالاخره تيمايي كه ما دوس داريمم يه غلطي بكنن
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©