نوشته اصلی توسط
fcb
برعکس به نظر من sansa می میره!
دیگه نقشش تو سریال تموم شده و کمک خاصی نمی تونه بکنه. به احتمال زیاد هم باید به دست همون لنیسترها کشته بشه تا لیدل فینگر در صدد انتقام بلند بشه
ولی در کل مسئله اصلی فیلم همون ارتش مرده ها هستن. این جنگ وستروس رو شک دارم چی میشه آخرش ولی اینطور که بوش میاد مثل اینکه می بازن ولی احتمال بیشتر میدم ببرن!
چون تا الان هرچی نشون دادن همش جو بوده ولی آخر قسمت 2 یورون اومد و ضد حال زد و تاثیرات عصبی شکنجه های رمزی روی ثیون خودش رو نشون داد که اصلا روش نمیشه حساب باز کرد و باید خاندان گریجوی رو به همون یورون سپرد
البته این یورون در داخل کتاب به یورون تک چشم معروفه و به نظر من باید بعدا یک چشمش رو از دست بده! در کل به نظرم این ضد حال لازم بود ولی به معنی باخت نیست و بیشتر می خواست بگه که نباید اونهارو دست کم گرفت
شاید سانسا تقریبا بدون استفاده شده باشه یا نقشش کم رنگ ولی تو سیزن های قبل ثابت شده که خیلی ها که فکر میکردیم نقش مهمی دارن مردن!
من احتمال میدم تا اخر این سیزن تکلیف وستروس مشخص شه و اخر هم هحله وایت واکرا و سیزن بعد برای جنگ با اونا باشه بیشتر
و اینکه احتمال مردن آریا هم هست تو یکی از تریلر ها سانسا میگه گرگ تنها میمیره حالا نمیگم قطعا آریا ولی یه استارک میمیره چه پارادوکسی شد با خط اول :d خدا رحم کنه بهمون
ویرایش توسط Persian Leopard : 07-28-2017 در ساعت 03:20 AM
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد