گفته بودم این یورون داره برامون شاخ میشه کسی گوش نکرد
اگه نکشنش بیش از این حرفا خسارت میزنه اینا که چیزس نیست
گفته بودم این یورون داره برامون شاخ میشه کسی گوش نکرد
اگه نکشنش بیش از این حرفا خسارت میزنه اینا که چیزس نیست
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
یعنی اون جایی که ارتش لنیسترها رفتن حمله کنن به tyrell من گفتم ای دهنتون.... از قدیم راست گفتن دست بالای دست بسیاره ها :دی
تیریون خیلی راحت و به ظاهر هوشمندانه برنامه ریزی کرده بود ولی اینا دستش رو خوندن و حالام به خاک سیا نشستن با این وضعیت...
سرسی به اون طرف گفت امشب رو استراحت کن و مهمون ویژه من باش فردا که برگشتی به iron bank کل قرضم رو یکجا پرداخت می کنم. من با خودم گفتم ?wtf نگو با پولهای tyrell بوده خیلی حال کردم با این حرکت
واقعا توی این دنیای پر از سیاست و بازی مغزها حضور یکی مثل brandon که می تونه آینده رو ببینه خودش قطعا یک عمل cheatingـه :دی ?any vac ban
ولی آخر این قسمت هم خیلی جالب شد و اون راز بر ملا شد. حیف من آرشیو کامل سریال رو ندارم وگرنه می رفتم فصل 5 قسمت 5 یا 8 اگر اشتباه نکنم دوباره اون قضیه رو مرور می کردم ببینم این کجا حرکت زد
پیش بینی از آینده هم قطعا باید گفت که arya و brandon و samwell و کلا تمام کاراکترهای underrated نقش های مهمی رو ایفا خواهند کرد و سیر داستان اونطوری که همه فکرش رو می کردن نیست. چون قسمت اول آدم به وجد میاد میگه gg we won الان قسمت 3 میاد میگه gg we lost
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
''iMM (07-31-2017),A_W_Z_2 (07-31-2017),bayani (08-03-2017),samdeloges (07-31-2017)
tell cersei it was me
''iMM (07-31-2017),FCB (07-31-2017),samdeloges (07-31-2017)
''iMM (07-31-2017),hamedlim (08-03-2017),samdeloges (07-31-2017)
سریال خیلی خوبه ولی به شخصه یکم قسمت سه حالم رو گرفت و خداکنه در ادامه اینجور پیش نره.
یهو همه چیز رسید به همو انگاری یک تلپورت داشتن از اینجا به اونجا رسیدن این لشکر به این بر اون یورنم که دیگه همه جا هست.
ولی این وسط اینا اینقدر سریع جابجا میشن ولی هنوز ارتش مردگان نرسیده خب این ناهماهنگی زمانی در سریال هست که امیدوارم در فسمت های بعدی اینجور نباشه
وبسایت دریای طراحی با هدف آموزش فتوشاپ و بالا بردن دانش علاقمندان به حوزه گرافیک راه اندازی شده است
seadesign.ir
''iMM (08-04-2017),Amin_AssAssin (08-06-2017),A_W_Z_2 (08-03-2017)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اين كه چيزي نيس
فصل قبل وريس با سرعت باد از دورن برگشت بعد تو كشتي دنيريس بود
Audrey Hepburn
Amin_AssAssin (08-06-2017),A_W_Z_2 (08-03-2017)
این چیزا تو صنعت فیلم سازی همینطوره. یعنی اتفاقات در پشت پرده تصویری که ما می بینیم در حال وقوع هستنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثل مثلا یک فیلمی که توش بمب هست و تایمر بمب رو 1 دقیقه هست و شما از همون لحظه با خودت شروع می کنی شمردن و تا بمب بترکه می بینی 5 دقیقه شد
یعنی میخواد بگه جهان درگذر و جریان هست ولی در عین حال ما توجهمون رو به یک جا می تونیم معطوف کنیم.
ببینید تو قسمت 2 اون طرف (greyworm) خداحافظی می کنه میره برای جنگ و دیگه نشونش نمیدن تا قسمت 3 که حمله میکنه. یعنی در خلل تمام اون اتفاقات بعد از اون صحنه خداحافظی این در حال سفر بوده و وقتی کار به جایی میرسه که باید نشونش بدن، نشونش میدن
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Amin_AssAssin (08-06-2017),Persian Leopard (08-06-2017)
Audrey Hepburn
دیشب خواب دیدم یکی که نمیشناختمش ( کچل و لاغر و دراز بود ) گلوی یکی از اژدهاهای دنریس رو برید
اژدهاعه قبل اینکه بمیره وریس رو آتیش زد
Amin_AssAssin (08-06-2017),FCB (08-05-2017)
کاملا درست هست صحبت هاتون ولی می شد همون در حال سفر بودنشون رو یک اشاره ای بهش میکردن و یا یک تکه چند دقیقه ای نشون میدادن تا این حس از اینجا سریع میرن اونجا به ما منتقل نشه و در جریان همین سفر به شخصیت ها هم پرداخته بشه. نمونش سفر ند استارک فصل یک. حالا باز من این رو زرنگ بازی نویسنده ها میدونم که تا این قسمت سه یک سری گزینه ها رو کلا حذف کردن تا بیشتر وقت روی کارکتر های دیگه بزارن. که فکر میکنم همینجورم هست و طبق لو رفتن قسمت چهارم و نظرات کسانی که این قسمت و دیدن مثل اینکه این قسمت خیلی خوب بوده فردا صبح ببینیم چی هست d:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وبسایت دریای طراحی با هدف آموزش فتوشاپ و بالا بردن دانش علاقمندان به حوزه گرافیک راه اندازی شده است
seadesign.ir
Amin_AssAssin (08-07-2017),samdeloges (08-06-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©