انصافا اگه dp بن نمیشد و به جا تیمبر dp پیک شده بود الان نتیجه فرق کرده بود ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
----
dab بعدی کی هست؟
انصافا اگه dp بن نمیشد و به جا تیمبر dp پیک شده بود الان نتیجه فرق کرده بود ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
----
dab بعدی کی هست؟
Apdentist بدلیل ایجاد اختلال در زمان برگزاری بازیها 1 روز از انجمن توقیف شدند.
دوستان دیگر توجه داشته باشند که در اموری که مرتبط با فعالیتشون نیست دخالت نکنند و اینگونه باعث گمراهی دیگر کاربران و اعضا نشند.
با تشکر
شنبه ساعت 4 عصرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteیعنی واقعا نمیدونم پس فردا نمیدونید یعنی چی یا کلا این پست هارو درست نخوندید که نفهمیدین هنوز بازی امروز بوده عجببببببThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[DR.[mmL (06-15-2016)
اقا منم میخوام بیام dab
منو هم راه بدید وجدانن
آقا خودتونو معرفی کنید خواهشا بجز چند نفر که مشناختم بقیه اسماشون با اسم توی فرومشون فرق داشت .
اصن بازی عالی بود. کل گیم یه طرف بریسل بکم یه طرف جه از خود راضی شدم تازگیا :d
سلام .سینا 19 ساله از تهران با اسم Mr.CWQ بودمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[DR.[mmL (06-16-2016)
من هم j0ker بودم ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[DR.[mmL (06-16-2016)
راست میگه wd از اول بازی که هنوز پیک نداده بودیم gg میداد ما اصا روحیه نداشتیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
awz2 من از صبح تا همون زمان dab هستم!اگه خواستی ادد کن تا با هم بتونیم بازی کنیم ...
اگخ میشه منم اد کنید thenightwolfs بودم تو dab ایدی لیمیته نمیشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©