هرکی از اعضای فروم خواست میتونه شرکت کنه یا باید دارای شرایط خاصی باشه؟؟؟؟
مثلا خودم میتونم بیام شرکت کنم ؟؟؟
هرکی از اعضای فروم خواست میتونه شرکت کنه یا باید دارای شرایط خاصی باشه؟؟؟؟
مثلا خودم میتونم بیام شرکت کنم ؟؟؟
باز هم دیر رسیدم . امشب ساعت 9 اگه هست بگین.
"I'm the beast of bedtime tales."
همه میتونن بیان و بازی کنن و اما متاسفانه لابی درست میشه اما افراد خیلی کمی تشریف میبرن نه به اینکه همش اسرار میکنین نه به حضور صفر !
♀♠♥ßKß♥♠♀ (10-27-2016)
والا من گفتم توی تابستون بذارین که درس و بحث نداریم که متاسفانه کسی توجه نکرد الان باید وضعیت کارو درسم در نظر داشته باشید
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
ABNightmare (10-26-2016)
فردا پنجشنبه بزاريد احتمالا همه بيكاريم
لطفا يه برنامه بزاريد تو كانال تلگرام أعلام كنيد
در ضمن من چجوري وقتي لابي رو ساختين بتونم پيدا كنم؟
لطفا راهنمايي كنيد مرسي
امشب هست ؟؟؟
خیر...
♀♠♥ßKß♥♠♀ (10-27-2016)
سلام
ببخشید خواستم به پیشنهادی در مورد اطلاع رسانی بازی های دوستانه بدم
به نظر من یه گروه یا کانال تلگرام بزنید برای اونایی که میخوان توی این مسابقات شرکت کنند که تاریخ دقیق رو مثلا از 1-2 روز قبل توش بزارین که بچه ها بتونن درس و بدبختی هاشونو ردیف کنن و بیان بازی (در صورتی که باید برعکس باشه:d:d)
یا یه بخش توی صفحه اصلی سایت بزنید به اسم مسابقات دوستانه و توی اون روز و حداقل بازه زمانی که قراره لابی ساخته بشه رو بگین (مثلا بین 7-9 شب) تا توی اون ساعت بیایم به همین موصوع ساعت دقیقو ببینیم.
البته من مبدونم که مدیران این سایت خودشون مشغله های خودشونو دارن و اصلا نسبت به افرادی مثل من که دیر به دیر به این موصوع سر میزنن و از مسابقات جا میمونن مسعولیتی ندارند ولی خوب گفتم اگه میشه یه کاری بکنید تا افراد بیشتری از این مسابقات خبردار بشن.
ایده گروه تلگرام خوب چیزیه. ایشالله عملیش میکنیم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش: تو کانال اطلاع رسانی میکنیم از این به بعد
amirehsan (01-15-2017)
ببخشید اگه مبتونید یه برنامه منظم بدید مثلا روزهای فرد بین 9-10 لابی ساخته میشه تا ما توی همون ساعت بیایم تو کانال و ساعتو ببینیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یا از یه روز قبلش خبر بدین تا همه ببینن.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©