اصلا packet lost ندارم
فقط تو فایت ها ۵ الی ۶ ثابیه دی سی میشم
اصلا packet lost ندارم
فقط تو فایت ها ۵ الی ۶ ثابیه دی سی میشم
دوستانی که مخابرات دان این روزا نتشون توی 146.66.152.1 تایم اوت نداره ؟
داداش محمد دوستم مخابرات اصلا داغونه نتش واقعا مخابرات بده دوستان،شرکت های خصوصی هم که دیگه ... به دوستم گفتن خودت تنهایی تو اشتراک ،5 نفر از دوستای هم محله ایش فقط باهاش بودن تو اشتراک خدا میدونه ،چقد هستن با آدم و الکی میگن تنهایی.
ویرایش توسط Apdentist : 06-26-2015 در ساعت 03:35 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Mohammad_ai69 (06-26-2015)
نه اقا محمد من نتم مخابراته نداشتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله !
پینگ من با کاهش پینگ به زور میاد رو 200
بعد رفیق ترکیه ایم اینو میگه :
من دیگه حرفی ندارم !!!
من خواب پینگ 100 رو نمیتونم ببینم...
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
پینگ مهم نیست الان برا من ! تایم اوتش زیاده که حتی توی بازی هم نمیره که بخوای Watch کنی حداقل ، حالا بماند بازی کردن . من خودم بررسی که کردم دیدم طی چند ساعتی که نت مخابرات استان قطع بوده اومدن DNS server اصلی ورودی رو از Google به 217.218.127.127 تغییر دادن که یک DNS داخلی هستش این باعث شده توی خارج کشور مثل همین اروپا ما دچار مشکل بشیم زنگ که میزنی بهشون میگی جوری باهات حرف میزنن که به خودت میگی مغز در حد فندق و سواد کامپیوترشون در حد اول دبستان . فقط قطع کردم ببینم کی خودش درست بشه 10 روز 1 ماه 10 ماه دیگه ......
من دارم
داش پینگت چنده؟؟؟؟؟
شما کلا فک کنم خوب بلدی از دیگران ایراد بگیری !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فک کنم حرفت همون ایراد گرفتن باشه !
انگار خود شما هیچ وقت اشتباه نمیکنی ! هیچ وقت
the only answer to fools is silance
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©