توی یک شهر کوچه به کوچه فرق میکنه چه برسه یه کشور ، همینطور که گفتم برای بعضی ها .... اینجا ایرانه
توی یک شهر کوچه به کوچه فرق میکنه چه برسه یه کشور ، همینطور که گفتم برای بعضی ها .... اینجا ایرانه
من از 1 هفته پیش اینطوری بود نتم شبا ساعت یک به بعد درست میشه ولی از ساعت شیش صبح دوباره خراب میشه
البته این خوبه الان دارم مانوور میدم برای نت حجمی اماده شم از دست این مخابرات خلاص بشیم
با عرض سلام خدمت دوستان
یه راه خوب و کم هزینه براتون اوردم واسه اپدیت دوتا2 و استیم و دانلود های خودتون
من این راهی که میگم رو خودم تست کردم و مطمئنم بهش
منم از یه سایت دیگه اینو یاد گرفتم ولی اون چیزی که خودم یاد گرفتم رو براتون قرار میدم
لوازم مورد نیاز :
1عدد سیمکارت ایرانسل (نسل حدید باشه چه بهتر)
1 عدد اسمارت فون یا گوشی که اندروید جدید 4 به بالا داشته باشه
یا
1 عدد دانگل -مودم GSM - 3G
یک عدد کامپیوتر
خوب ایرانسل یه تعرفه داره که به شرح زیره:
یکی از اینا رو میگیرن و استفاده میکنین
بعدش
این واسه گوشی بود
حالا باید گوشیتون رو به پی سی وصل کنین تا اینترنت رو شیر کنین بین پی سی یا لپ تاپ با گوشی
کاری که میکنیم خیلی ساده هست
setting>>more...>>Tethering & protable hotspot
اگه لپ تاپ باشه میتونین با 2 روش هم با کابل هم با وایفای وصل بیشی اگه پی سی باشه نیاز به پورت وای فای داره و تنها با یو اس بی میشه
این تست های خودم برای امروز هست
از ساعت 9صب تا 12 تونستم 3.13 گیگ دانلود کنم
یه چیز خارج از پست هم بگم
تو اپدیت جدید انگار سرور ها بهتر شدن
من تو پینگ 130 ثابت بودم و اصلا تکون نمیخورد
fever361 (11-13-2015),Milad._.R (11-13-2015),Ray[A]n (11-14-2015),Soul Keeper (11-14-2015),Viper (11-14-2015)
کسی اینترنت point to point داره؟
من زنگ زدم به شرکت شاتل گفتم اینترنت برا گیم میخوا اونا هم گفتن باید روتر های مسیر رو کم کرد تا پینگت کاهش پیدا کنه.
برا همین هم سرویس point to point رو به من معرفی کردن که 600هزار تومن هزینشه.
میخواستم ببینم می ارزه بگیرم یا نه؟
باتشکر از دوستان.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
NO GAME ,NO LIFE
به نظر من نمیارزه .....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به جای 600 هزار
یه اینترنت از یه شرکت معتبر بگیر
کنارش یه سرور مجازی راه بنداز برای خودت
کنارش میتونی با گرفتن هزینه ای از دوستات به اونا ها بفروشی
اینطوری هم درامد داری هم خیالت از بابت پینگ راحته هم اینترنتت هزینش کم میشه
یه نت 1 مگ (که واقعا سرعت دانلودش 1 مگ هست) رو به چند نفر میشه شیر کرد؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
سلام دوست عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من چند ماهه از این سرویس استفاده میکنم هزینه برا من 360 تومن شد بستگی به منطقه داره
خب حالا مزایای این سرویس چیه ؟! اول اینکه سرعت خیلی بالایی از سرور های داخلی (ایرانی) میگیری دوم اینکه از خط تلفن خیلی بهتره چون دیگه مشکلات خط تلفن مثل نویز و فرسودگی سیم کشی نداره سوم اینکه راه اندازی خیلی سریعی داره فقط در عرض 24 ساعت اینترنتت وصل میشه چون لازم نیست به مخابرات نامه بزنن چهارم اینکه این سرویس برای دانلود فایل های پر حجم خیلی عالیه نامحدودش خیلی خوبه به طوری که من در ماه بالای 100 گیگ دانلود میکنم اونم با هزینه 40 تومن در ماه که خیلی به صرفه است
اینم مصرف ماهیانه من :
معایت سرویس هم اینه که سرعت داخلی با خارجی فرق داره جوری که سرعت دانلود از سرور های خارجی برای من با سروس art1 120 kb ـه ولی از سرور های ایرانی 4 - 3 mb بر ثانیه هست هر سرویسی که بخری اینطورینه فقط تفاوت از سرور های خارجیه برای اینکه سرعتت ام از سرور های خارجی یکی بشه مجبوری سرویس تبدیل اینترانت به اینترنت از سایت های pingpass یا godping بخری روی پینگ ام از سرور های خارجی تاثیر میزاره
یکی دیگه از بدی های این سرویس اینه که پینگ ثابتی نداره یعنی با توجه به اینکه سروویس اینترنت اشتراکیه ممکنه پینگ از 60 تا 200 بالا بره البته اکثر وقت ها زیر 200 ـه ولی بازم پیش میاد که پینگت بالا پایین بشه
یکی دیگه از بدی هاش اینه که اگر مداوم دانلود کنی محدودت میکنن و مجبوری 2 تا 8 تومن پول بریزی برای ارتقای سرویس تا سرعتت عادی بشه من معمولا وسط های ماه سرعتم کم میشه و 6 تومن میریزم دوباره سرعتم عادی میشه
اینم یه تست از سرور خارجی و داخلی (سرویس نامحدود art1) :
خلاصه در کل سرویس خوبیه من راضی ام پیشنهاد میکنم بگیری موفق باشی
سلام عزیز این نت شاتل پیش پرداخت هم میگیره ؟ من الان داشتم تعرفه هارو میخوندم دیدم چیز بدی نیست سیستم art3 یا فقط همون 43 هزارتومان برای 1 ماه رو میگیرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نتم 1 مگ محدود پیشگامانه امروز ظهر یهو اینطوری شد پینگمم شد 100
سرعت دانلودش معمولا خوب بود 500کیلو بایت بود ولی پینگش همیشه 240 بود
ایشاللا چیز یک روزه نباشه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©