بارون lolThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بارون چطور ربط داره؟؟؟کنجکاو شدم
اینجوری پس تا پایان زمستون خداحافظ
به نت خودم امید وار شدم
بارون lolThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بارون چطور ربط داره؟؟؟کنجکاو شدم
اینجوری پس تا پایان زمستون خداحافظ
به نت خودم امید وار شدم
من شنیدم رو حوضچه ها تاثیر میزاره ولی نا تا این حد
وقتی 2 تا تایم اوت پشت هم باشه مشکل میشه
ماله شما که ماشالله
یه نت بهتر پیدا کنین ....
پیدا نمیشه! بخاطر اینه میگم خداروشکر کنید خوزستان رندگی نمیکنید جهنمه واقعیه اینجا!
با این وضعیت میشه بازی کرد؟ مثلا وقتی بارون نیاد چطوریاست؟
چون نت منم تغریبا همینه البته یکم بهتر. مثلا 2 یا چند تا تایم اوت پشت سر هم نداره و با کاهش پینگ پینگش تغریبا با پینگ شما برابر میشه
2 تا پشت سر هم تایم اوت بشه شما فریز میشی و 5 ثانیه اون نوشته قرمز رو میاره برات و دوباره وصل میشی و بازی برات زهر میشه
توصیه نمیشه بازی کنین چون اینطوری به غیر خودتون بازی 9 نفر دیگه رو خراب میکنین
ببینین میتونین نت ماهواره ای جور کنین یا نه
نت ماهواره ای!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1-2 سال پیش در موردش یکی از آشناهامون میگفت.
که با یک مگ دان میکنه و...
میشه توضیح بدی؟ کنجکاو شدم
یه مگ که اپلود میکنه
این نت ها سرویس خیلی گرونی دارن و پینگشون فوق العاده کمه
ولی امکن رد یابی دارن
دوست عزیزی که فرموده بود point to point
همین نت هست
با DVB انجام میشه و امکان ردیابی داره
اگه به صورت دانلود (دانلود آفلاین) استفاده کنی نمیفهمن ولی اگه send داشته باشی میگن داری جاسوسی می کنی و به آمریکا میفرستی . میگیرن میندازنت اونجایی که عرب نینداخت ! ....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
من الان دارم با پینگ 130 بدون تایم اوت و با 1 تا 5 درصد loss بازی میکنم! اینجا اینطوره یا وضعش اینه یا وضعش اونه که عکس گذاشتم...
من که تنها امیدم اینه که بعد از تحریم ها یکی دوتا شرکت اینترنت خارجی پشن بیان اینجا این شرکت های داخلی هم یه تکونی به خودشون بدن تا رقیبی نداشته باشن همینجور کم فروشی گرون فروشی میکنن
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©