فقط فقط traxes راهشم اینکه در لحظه ی آخر که میخواد 6 بزنه سایلنسش کنی بعد دیگه باید دوره خودش بچرخه البته آیتم manta باید حتمی بگیری که بتونی در مقابل لول 3 اون چیزی برای گفتن داشته باشی
فقط فقط traxes راهشم اینکه در لحظه ی آخر که میخواد 6 بزنه سایلنسش کنی بعد دیگه باید دوره خودش بچرخه البته آیتم manta باید حتمی بگیری که بتونی در مقابل لول 3 اون چیزی برای گفتن داشته باشی
torkamans (12-13-2012)
خیلی هیروها میزنش
tarxes مثه اب خوردن
void ام راحت میزنتش
اما واسه همون دراگون black king bar ببند تا حدود 10 ثانیه نمیتونه روت مجیک بزنه که خودش واسه یه راشه کامل کافیه
The Viper (03-06-2015)
دوست عزیز برای بازی 1به1 4 تا هیرو هستند که هر هیرویی را میزنند
1. Bane Elemental
2.Shodow Demon
3. Destroyer
4. Goblin
من یکی از این 4تا هیرو را بر میدارم شرطی 1 به 1 میزنم
Viper (12-28-2012)
lolThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه این از بین اینا فقط Shadow Demon میزنه اونم اگه طرف Linken sphere یا BKB نبنده که نمیشه
بهترین هیرو ها از لحاظ 1vs1 Spectre , Faceless void اینا هر هیرو ای رو میزنن
اگه خواستی میتونم با .1vs1 بزنم ...
البته هیروی وجود نداره که 100% بقیه هیرو هارو بزنه بعضی وقتا بخاطر پلیرش بازی بر میگرده.....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینایم که گفتین انتی دارن مثل Yarnero یا Rubic یا Nerubian Assassian .
ولی مثلما چون بازی دادن bane جلوی Nerub راحت تره بیشتر Bane پیک میشه و این جا افتاده که Bane یک به یک همرو میزنه.
نمیگم Bane نمیتونه 1v1 بزنه فقط اینو میگم که هر چیزی تو دوتا ممکنه . اینو هم از خودم در نمیارم تو چند تا ریپلی که از گیم نت دیدم نتیجه بر خلاف انتظار شده مثلا یه جا Goblin . میاد Nerub رو فورس میکنه وسط مین ها . اونم در جا 3 میزنه گوبلین پودر میشه.
نمیدونم منظرمو رسوندم یا نه ولی اگه رفلکس کسی بالا یاشه ممکنه سنت های قدیمی بشکنن.
Reza Y (06-04-2014)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteباشه شما یک هیرو بردارید من از بین این 4 تا هیرو یکی را بر میدارم . شرطیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من کل های زیادی را با این 4 تا هیرو خوابوندم.
عرفان میگم تابستون با منم بازی کن تو یکی ازاین 4 تارو بکش من جز اینا که گفتی یه چی میشینم.
šø šø CoOL
مهدی جون شما فقط امر کن تا ما جون بدیم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mr.BeNeFiT (12-29-2012)
کلا عرفان زیاد ادعا میکنه طوریکه من هر بار باهاش تو یک بازی تو یک Lane بودم اون بازی ... آره ب F رفته
در کل هیچ هیرویی نمیتونه 100٪ یک هیروی دیگر رو مغلوب بکنه...خودم ک 1v1ام خوب نیست اما بازیکن میارم بشینید بازی کنید باختید دیگه دوتا بازی نکنید چون شرط بندی حرام هست.
عرفان تو هم شدی مثل اون فرزاد خدا بیامرز ها
از این بحث بگذریم 1v1 با Pudge باهاتون بازی میکنم یا Ezalor ببینم چی میکنید :دی
----------------------------------------------------------------------
راستی Welcome Back Mr.BeNeFiT دوست خوبمون مهدی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Viper (01-08-2013)
بابا باور کن خالی نمی بندم امتحان کن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©