ویرایش توسط MasteR : 01-11-2013 در ساعت 11:33 AM
نظر سنجی Face این هیرو هم صورت گرفت اما اکثرا گفتند که اونطوری که هست بمونه...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نظرسنجی
--------------------------------------------------------
من که تو عمرم تا حالا با این هیرو بازی نکردم ! اصلا خوشم نمیاد ازش...
حالا نمیدونم چرا انقدر مهم شده اما در هر صورت شعار جالبی داره
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
محمد جان من چند دستی که باهاش بازی کردم تازه فهمیدم که التیمیتش خداس واقعا خداست در گیری کاملا بر میگرده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با Slow که درگیری بر نمیگرده :\This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2 دست بازی کردم 1 دست یارم بود 1 دست هم جلوم بود هر 2 تا بازی هم بردیم اما هیچ تٱثیری نداشت !
خودت نگاه کن https://dotabuff.com/matches/97231482 و https://dotabuff.com/matches/97172462
حالا به جملمـ یک چیز دیگه هم اضافه میکنم علاوه بر شعار جالبی که داره اسکیل هاش هم قشنگن :\
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
تو برو 4تا بازی من با Medusa را ببین هر 4 تا را بردیم و من نقش اساسی توی برد داشتم من نقش تانک تیم بودم تمام لولو ها روی من میخورد وی اخر سر هم هیچی نمیشد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2 تا بازی آخرت یکیش 4v5 بوده تو هم فقط 1 کیل گرفتی و نه Dead داشتی و نه Assist و این یعنی همش فارم بودی + اینکه باز هم آیتمت نسبت به اعضای تیمت کمتره پس یعنی بازی رو تو نبوده این یکThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی قبلش آیتم هات همونهاست با این فرق که Crit 2 داری اما جلوت Luna هست که 9 بار Dead داده + Tide که به طور خالص 7 بار Dead داده + Crystal که 11 بار Dead داده من فکر کنم از تیم اونور یک Void زنگ خطر شما بوده. این دو
بازی قبل مورد 2 هم باختی جالب هست که گفتی هر 4 تا بازی رو بردم اونجا هم بازم آیتم هات یکی هست. این سه
--------------------------------------------------------------------------------
با این حساب نه فقط به خاطر بازی تو اصلا و به هیچ وجه کاری به بازیت ندارم. اما خدای بازی با Medusa هم نمیتونه نتیجه بازی رو با 6ش عوض کنه اما به عنوان یک هیرو Agility این هیرو آخر بازی خطرناک میشه مخصوصا با اسکیل اولش
- جبران خلیل جبران
Sharingan (01-11-2013)
به نظر من هیرو
infirm هس چون نه هیرو اول بازی نه اخر .میانه شاید باشه.بیشتر بخوام توضیح بدم هیرو ها یا لول اول بازی دارن مثل کلاک ورک که راحت اوایل دهن بقیه رو... یا هیرو هایی مثل اورسا درو.. هیرو ها یی که اسکیل هایی مثل بش کریتیکال افزایش دمیج و از ان جور چیزا یا لول ها یی که کمک می کنه فارم کنن و با ایتم قوی شن! یا تیم فایت کمک می کنن مثل انیگما. ولی اگه شرایط مشابه رو در نظر بگیریم تو بازی من از این هیرو جلو هیرو های دیگه چیزی نمی بینم بازم می گم شرایط مشابه بین هیرو ها باشه نه یه عده نوب یه طرف باشن یا بر اثر شانس یه اتفاقی بیفته که قوی شه کلا هیرویی نیست که بتونه نتیجه بازی رو عوض کنه!من از این هیرو چیز خاصی نمی بینم!
ویرایش توسط viper.god : 01-11-2013 در ساعت 07:49 PM
کودوم ایدی را بازهاشا دیدی؟؟!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای بازی اول اگه ریپلی را ببینی میبینی تمام تاور ها را من زدم 6 سری هم 5تا هیرو اومدن رو سررم 6 کردم با تلپورت فرار کردم .
در مورد اون بازی با void هم اگه بیبنی میبینی من اول بازی توی لاین تاید و Void نمودم
در ضمن اگه یادت باشه من یک ایدی دیگه هم دارم که بعدش رفتم با اون بازی کردم.
محمد ار تو انتظار نداشتم تاثیر داشتن توی بازی چه ربطی به ایتم اخر بازی داره؟ من تانک تیم بودم. اگر اینطوری که هیرو ها ساپورت کلا به درد نمیخودرن چون توی یک بازی Cm اگه نگاه کنی هیچی ایتم ندارند. حتی کمتر همه یونیت میزنند.
حداق به خودت زحمت میدادی بازی را نگاه میکردی!!!!
♀♠♥ßKß♥♠♀ (01-12-2013)
Ultimare مدوسا ورق بازی رو بر میگردونه وتو این هیچ شکی نیست
و این هیر نیاز داره که فارم کنه تا آیتم تانکی بزنه
تایم 40 به بعد هم Carry میشه
التیمیتش که خیلی عالیه مخصوصا رو هیروی که ایلوژن زیاد داشته باشه خیلی خوبه.ولی اگه اون هیرو تو 5 ثانیه التیمیت به مدوسا اتک نده التیمیتش میشه هیچ.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هیرویه که کمترین میزان پیک شدن تو کل تاریخ دوتا رو داره ولی بنظرم اگه به جای تغییر مو هاش یکم رو خوده هیرو تغییرات ایجاد میکردن بهتر بود مثلا:
اگه به جای اینکه اگیلیتی باشه اینتلجنس بود و رشد اینتلجنس بیشتری داشت هم کلا خیلی به نفع اسکیل 3 اش میشد همم فرتو فرت با اسکیل 2 هرس میکرد هم با اسکیل 3 هم میرفت وسط یه تانک عالی میشد . بعد فک کنید اون وسط با یه رادیانس اسکیل 1 و روشن کنی
6 هم که...........
خب مسلما اگه اینجوری بود هم بیشتر میپیکیدن این زیبا رو را همم مثه ادم یه نقشی برا خودش تو بازی پیدا میکرد الان این نه کری درست حسابی از اب در میاد نه اسپل کستر برا تانک شدنشم اینتلجنس بیشتری میخواد که بازم باید کل بازی فارم باشه ایتم بیاره....
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©