سلام
نمیدونم شما چند تا بازی از این هیرو دیدین ولی بازیهای که من دیدم بازیکنهای ایرانی و خارجی خوبی دیدم که این هیرو رو پیک کردن و خیلی هم خوب بازی کردن و Carry و تانک تیمشون بودن(مثلا همین دیشب یه بازیکن LGDبا رفقاش بازی می کرد که یکیشون مدوسا آورده بود Carry تیمشون بود و بازیه هم نزدیک ودرگیرانه بود و تیم مدوسا برد)و مطمئنا تا با یه هیرو بازی نشه ناشناخته میمونه اسکلیهای این هیرو هم که اسکیلهای آخر بازی بر خلاف حرف شما
دوما قصد من مقایسه آنتی میج و مدوسا نبود فقط مثال زدم اگه کسی با مثلا آنتی میج نتونست بازی کنه نمیشه گفت آنتی میج بده(چون دیگه همه میدونن آنتی میج هیروی فوقالعاده ایه)
سوما این هیرو شدیدا بستگی به قدرت کریپ زدن داره پس کار هر کس نیست بازی کردن باهاش.
چهارما در مورد پیک کردن مدوسا در این هفته من که جمعه و شنبه از صبح تا شب بازی کردم در حداقل 80درصد بازی ها پیک شد.
در مورد اسپکترم نگفتم پیک نمیشه گفتم کم پیک میشه (نسبت به قدرت هیرو) مثلا در مسابقات اینتر نشنال یا مسابقاتی که دو ماه پیش برگزار شد و از استیم مجانی پخش شد (اسمشو یادم رفته) من ندیدم پیک بشه (با اینکه اکثر بازیها رو دیدم)
(در مورد اسپکتر چون هیروی اتکر مورد علاقه من همیشه دوست داشتم در تورنتمها ببینم بازیکنهای خوب باهاش بازی کنن که من ندیدم غیر یه بازی از ناوی که نیمه کاره موند)