سلام
مدوسا یکم ناشناخته است چون کم پیک شده دوستان باید ریپلی مدوسای معروف در دوتا1 را حتما ببین تا متوجه بشن این هیرو چه پتانسیلی داره من ندیدم هیروی بتونه انقدر کریپ بزنه درگیری با مدوسا هم وقتی همه میریزن سرش که مدوسای تنها رو بزنن جالبه (اگه اون بازی ندیدن حتما ببینین خنداه دار واقعا)
در مورد التیمیتش هم که تو تیم فایت ها چه هیروی که التیمیتهای مجیک دارن چه هیروی هایی که با راست کلیک دمج میدن وجود داشته باشه عالی می تونن عمل کنن من خودم تجربه اش را داشتم چه خودم بازی کردم چه روبروم بوده علاوه بر این ایلوژنها را هم کم خنثی میکنه . اسکیل 3 شم که این هیرو رو فوق العاده سفت میکنه(اگه باترفلای هم بره که میس بده که دیگه نور علی نوره) اخه از یه هیرو مگه چی میخوایم .
یک سوال از دوستانی که میگن از این هیرو چیز خاصی ندیدن مگه با بازی چند نفر میشه در مورد یک هیرو نظر داد باید دید یه هیرو چه پتاسیلی داره که سعی کنی در بازی به اون برسی یا اگه یکی مثلا آنتی میج پیک کرد نتونست آیتم بزنه و بد بازی کرد بگیم آنتی میج بده ؟
درکل نمی دونم چرا بعضی هیرو ها کم پیک میشه یکیش همین مدوسا یکی دیگه اش که عالی بازم کم پیک میشه(البته بیشتر از مدوسا پیک میشه) سپکتر که اونم فوقالعاده اس ولی کم پیک شدن نشونه بد بودن نیست.