اپدیت جدید Dota 2 (جمعه) 22 دی ماه - صفحه 3

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
صفحه 3 از 7 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 61
  1. Top | #21

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    461
    سلام
    مدوسا یکم ناشناخته است چون کم پیک شده دوستان باید ریپلی مدوسای معروف در دوتا1 را حتما ببین تا متوجه بشن این هیرو چه پتانسیلی داره من ندیدم هیروی بتونه انقدر کریپ بزنه درگیری با مدوسا هم وقتی همه میریزن سرش که مدوسای تنها رو بزنن جالبه (اگه اون بازی ندیدن حتما ببینین خنداه دار واقعا)
    در مورد التیمیتش هم که تو تیم فایت ها چه هیروی که التیمیتهای مجیک دارن چه هیروی هایی که با راست کلیک دمج میدن وجود داشته باشه عالی می تونن عمل کنن من خودم تجربه اش را داشتم چه خودم بازی کردم چه روبروم بوده علاوه بر این ایلوژنها را هم کم خنثی میکنه . اسکیل 3 شم که این هیرو رو فوق العاده سفت میکنه(اگه باترفلای هم بره که میس بده که دیگه نور علی نوره) اخه از یه هیرو مگه چی میخوایم .
    یک سوال از دوستانی که میگن از این هیرو چیز خاصی ندیدن مگه با بازی چند نفر میشه در مورد یک هیرو نظر داد باید دید یه هیرو چه پتاسیلی داره که سعی کنی در بازی به اون برسی یا اگه یکی مثلا آنتی میج پیک کرد نتونست آیتم بزنه و بد بازی کرد بگیم آنتی میج بده ؟
    درکل نمی دونم چرا بعضی هیرو ها کم پیک میشه یکیش همین مدوسا یکی دیگه اش که عالی بازم کم پیک میشه(البته بیشتر از مدوسا پیک میشه) سپکتر که اونم فوقالعاده اس ولی کم پیک شدن نشونه بد بودن نیست.
    ویرایش توسط dante : 01-13-2013 در ساعت 01:57 PM

2. 2 کاربر مقابل از dante عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

MasteR (01-13-2013),Viper (01-13-2013)

3. Top | #22
    FCB
    FCB آنلاین نیست.

عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    شماره عضویت
    6
    یوزرنیم استیم
    FCB
    پس اگر آلتیمیت این هیرو ورق و مرق و نمیدونم نتیجه بازی باخته یا درگیری خورده رو برمیگردونه پی.ام بدید تیم بیارید بشینید cm بازی کنیم نتیجش هم میزاریم سایت.

حالا نمیدونم اگر از الآن تو cm هست که هیچ اگر نیست هم صبر میکنیم...
    ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست می‌یابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.

- جبران خلیل جبران

4. کاربر مقابل از FCB عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

MasteR (01-13-2013)

5. Top | #23

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    461
    سلام
    قرار نیست یک التیمت به تنهایی همه چی رو برگردونه مسئله اینکه هم با التیمت های زیادی کمبو میشه هم هیروهای که با راست کلیک دمج میدن می تونن حسابی فیض ببرن وگرنه که این التیمت فقط به ایلوژن 1500تا دمج میده .مسئله اینجاست در تیم فایت که دو تیم به سمت هم میرن این التیمت کارایش معلوم میشه .
    دوما اصلا فقط التیمت نیست خود هیرو هم قویه مثل آنتی میج اگه ایتم نزنه چقدر ضعیفه ولی اگه آیتمشو زد دیگه برا تیم حریف دردسره مدوسا هم همینجوره باید ایتمشو بیاره بالا اگه اورد برا تیم حریف شره .
    در کل حرف من اینکه که هیرو خیلی خوبیه وگرنه دوتا بازی ترکیبیه هیچ هیروی به تنهایی نمی تونه کاری کنه.

(lمسئله دیگه هم همونطور که در پست قبلم گفتم توانایی فارم کردنشه که در GPM های دوتا 2 که هر هفته اعلام میشه و در تورنمتها من ندیدم حتی کسی نزدیک رکورد ریپلی مدسای معروف بشه )
    ویرایش توسط dante : 01-13-2013 در ساعت 05:19 PM

6. Top | #24

عنوان کاربر
    کاربر ثابت انجمن
    شماره عضویت
    175
    یوزرنیم استیم
    Mr.Legendary
    دوستان این هیرو هم مثل بقیه قویه و باید بگم هر 110 هیروی دوتا قوی هستن ولی به جاش
    فقط مدوسا نیاز به زمان داره تا قوی بشه
    دقیقه 35 40 به بعد ...

7. Top | #25

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    100
    یوزرنیم استیم
    IR|..invisible..|i
    جالبه تو خود دوتا 2 تنها رولی که برای این هیرو زده Carry هست پس باید حسابی کار کنه تا آخر بازی شاخ بشه.حتی آنتی میج هم تا رول داره اما این یکی . . .
    همیشه باید توی یه دوراهی باشم:smile13:

8. Top | #26
    FCB
    FCB آنلاین نیست.

عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    شماره عضویت
    6
    یوزرنیم استیم
    FCB
    @ dante

دوست عزیز بحث من از اول سر آلتیمیت این هیرو بوده و هست در اینکه اونهایی که شما میگی درست هست شکی نیست.

اما 2تا از بچه ها گفتن درگیری کاملا با آلتیمیتش برمیگرده من میگم برای اثبات ادعاتون بیاید cm ببینیم چی میشه...
    ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست می‌یابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.

- جبران خلیل جبران

9. Top | #27

عنوان کاربر
    کاربر فعال
    شماره عضویت
    8
    یوزرنیم استیم
    Oldschool Dota
    نقل قول نوشته اصلی توسط IR|..invisible نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    جالبه تو خود دوتا 2 تنها رولی که برای این هیرو زده Carry هست پس باید حسابی کار کنه تا آخر بازی شاخ بشه.حتی آنتی میج هم تا رول داره اما این یکی . . .
    نه چون تازه اومده فقط نقش اصليش رو زدن
    magnus هم وقتي تازه اومده بود زده بودن carry كه بعد چند روز 3 تا نقش ديگه هم اضافه شد
    فكر كنم به مدوسا هم 3 تا نقش Durable-Pusher-Escape اضافه بشه

10. Top | #28

عنوان کاربر
    کاربر تحت کنترل
    شماره عضویت
    334
    یوزرنیم استیم
    vipergod
    بله هر هیرویی می تونه قوی شه ولی همون طور که قبلا گفتم تو شرایط یکسان کاری ازش بر نمی اد! انتی میج یه اسکیل 1 داره که بعد فارم شدن می ترکونه! یه الت مکمل اسکیل 1 داره و بلیک که cd 5 ثانیه داره هم می تونه فرار کنه هم دنبال! ولی مدوسا نه لول هاش تو اخر بازی کار برد ندارن یه التش چقدر مگه موثر می تونه باشه حالا چند سک سلو کنه! بعد تنها هیرویی که من میبینم پیک نمی شه مدوساس حتی با این که هیرو جدید می اد ملت تو هر بازی پیکش می کنن من مدوسا رو فقط تو 2تا بازیم دیدم! بعد کی گفته اسپکتر پیک نمی شه! تو کلی بازی من دیدم پیک شده همیشم هیرو مفید بوده!
    ویرایش توسط viper.god : 01-14-2013 در ساعت 07:08 AM

11. Top | #29

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    461
    سلام
    نمیدونم شما چند تا بازی از این هیرو دیدین ولی بازیهای که من دیدم بازیکنهای ایرانی و خارجی خوبی دیدم که این هیرو رو پیک کردن و خیلی هم خوب بازی کردن و Carry و تانک تیمشون بودن(مثلا همین دیشب یه بازیکن LGDبا رفقاش بازی می کرد که یکیشون مدوسا آورده بود Carry تیمشون بود و بازیه هم نزدیک ودرگیرانه بود و تیم مدوسا برد)و مطمئنا تا با یه هیرو بازی نشه ناشناخته میمونه اسکلیهای این هیرو هم که اسکیلهای آخر بازی بر خلاف حرف شما

دوما قصد من مقایسه آنتی میج و مدوسا نبود فقط مثال زدم اگه کسی با مثلا آنتی میج نتونست بازی کنه نمیشه گفت آنتی میج بده(چون دیگه همه میدونن آنتی میج هیروی فوقالعاده ایه)

سوما این هیرو شدیدا بستگی به قدرت کریپ زدن داره پس کار هر کس نیست بازی کردن باهاش.

چهارما در مورد پیک کردن مدوسا در این هفته من که جمعه و شنبه از صبح تا شب بازی کردم در حداقل 80درصد بازی ها پیک شد.

در مورد اسپکترم نگفتم پیک نمیشه گفتم کم پیک میشه (نسبت به قدرت هیرو) مثلا در مسابقات اینتر نشنال یا مسابقاتی که دو ماه پیش برگزار شد و از استیم مجانی پخش شد (اسمشو یادم رفته) من ندیدم پیک بشه (با اینکه اکثر بازیها رو دیدم)
    (در مورد اسپکتر چون هیروی اتکر مورد علاقه من همیشه دوست داشتم در تورنتمها ببینم بازیکنهای خوب باهاش بازی کنن که من ندیدم غیر یه بازی از ناوی که نیمه کاره موند)
    ویرایش توسط dante : 01-14-2013 در ساعت 09:42 AM

12. کاربر مقابل از dante عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Viper (01-14-2013)

13. Top | #30

عنوان کاربر
    کاربر فعال
    شماره عضویت
    13
    یوزرنیم استیم
    Lo4DinG#Shn
    به نظر من این هیرو خیلی کار داره یکم باید زیبا تر بشه:smile49::smile67:
    خیلی کم یک میشه یا بهتر بگم بازیکنش نیس